Hava Durumu

Hamileyken darp edilmişti! Anne oldu

Nişanlısı tarafından darp edilen Ceren Kaplakarslan, bebeğini kucağına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hamileyken darp edilmişti! Anne oldu

Şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi oyuncu ve model Ceren Kaplakarslan, geçen ekim ayında nişanlısı Temel Kankıran tarafından hamileyken darp edilmiş, şikayetçi olmuştu. 6 aylık hamile olan Ceren Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci'yi silah kabzasıyla vurarak yaraladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan yapımcı Temel Kankıran, yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edilmişti.

Şarkıcı Rafet El Roman da Ceren Kaplakarslan'ın sevgilisinden şiddet görmesine çok üzülmüş, eski eşinin yanında olduğuna dair bir açıklama yapmıştı. Olaydan sonra tedavi olan Kaplakarslan, annesi Nuray Deveci'yle Amerika'ya gitmişti. Ceren Kaplakarslan'dan müjdeli haber geldi. Amerika'da bir kız bebek dünyaya getirdi. Adını Tuva koyan Kaplakarslan, ilk fotorğaflarını da sosyal medyadan yayınladı. Oyuncunun Temel Kankıran'a açtığı davalar ise hala sürüyor.

CEREN KAPLAKARSLAN KİMDİR?

Ceren Kaplakarslan ünlü organizatör Atilla Kaplakarslan'ın kızı. New York Film Akademisi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu. 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ceren Kaplakarslan Rafet El Roman ile yaşadığı aşkla gündeme damgasını vurmuştu. İkilinin aşkı Rafet El Roman'ın, "¨Direniyorum" şarkısına Venedik'te çektiği klip ile başlamıştı. 2014'te evlenen çift, 2016 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.