Hava Durumu

Hakan Dinçtürk istifa etti!

Bursa.com'un haberine göre;Bursaspor Kulübü TFF, Hukuk ve İdari Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanı Hakan Dinçtürk yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hakan Dinçtürk istifa etti!

İşte o açıklama metni:

19.01.2016 Tarihinden bu yana görevli olduğum Bursaspor Kulübü  yönetim kurulu üyeliğinden bugün itibari ile  istifa etmiş bulunmaktayım. Ancak bu basın açıklaması istifam konusunda bilgilendirme amaçlı  olmayıp tüm camiamıza bir sükunet ve birlik beraberlik  çağrısı yapmak içindir.

Öncelik ile şunun bilinmesi gerekmektedir ki camiamız içerisinde futbolcularımız ve taraftarlarımız da dahil olmak üzere kimsenin suçlu aramasına ve birbirini suçlamasına gerek yoktur. Camiamız içerisinden veya futbolcu kadrosu içerisinden suçlu aranmasının bu aşamada Bursaspor'u götürebileceği olumlu bir nokta da bulunmamaktadır. Kimsenin kuşkusu olmasın ki, aile içerisinde yaşananlar kısa süre içerisinde kendi içimizde çözülecektir. Ancak ailemiz içerisindeki bu ayrışmanın bir süre daha devam etmesi durumunda bundan en büyük zararı sadece  Bursaspor Kulübü görecektir. Bu neden ile camianın tüm unsurlarının birbirini anlamaya çalışması ve biran önce birbirlerini  kucaklaması gerekmektedir.

Son günlerde yaşanan kaos ortamı ile ilgili en büyük sorumluluk Genel Kurul tarafından kulübümüzü yönetmeye vekil tayin edilmiş olan Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri olarak bizlerdedir. Bu konu ile ilgili öz eleştiriyi de bu neden ile en başta bizim kendimiz ile  ilgili yapmamız gerekmektedir.

Bursaspor Kulübü, içinde bulunduğu sorunları aşabilecek sevgi ve gücü içinde barındıran bir camiaya sahiptir.Bu yüzden "Kurtuluş Savaşı" direnci ile sezon sonuna kadar taraftar,futbol takımı ve yönetim kurulu olarak kayıtsız ve şartsız bir şekilde  birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmek zorundadır.Bu birlik ve beraberlik biran önce tesis edilmez ise neticeleri kulübümüz için daha ağır olacaktır. Yapıcı eleştiriyi aşan beyanlarda  dahil olmak üzere tüm kavga ortamının camia içerisinde  bir an önce sona ermesi ve her türlü kavganın sezon sonuna kadar ertelenmesi gerekmektedir.

Yönetici olmak aynı zamanda  fedakar olmayı ve sorumluluğu üzerine almayı  gerektirmektedir. Bunun bilinci ile hareket ederek, yaşanan tüm olumsuzluklar üzerine , gelinen günün, sorumluluğu üzerime alma günü olduğu düşüncesini taşımaktayım.Bizler yöneticiler olarak gelip geçiciyiz.Asıl olan Bursaspor ve arkasındaki büyük camiasıdır.İstifamın, ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğin tesisi için bir silkinme  adımı olarak görülmesini temenni ediyorum.  

Görev aldığım süreç içerisinde farkında olmadan da olsa  kırdığım, haksızlık ettiğim başta başkanımız olmak üzere  Yönetim Kurulu çalışma arkadaşlarım, taraftarlarımız ve kulüp personelimiz var ise hepsinden ayrı ayrı özür dilerim.

HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.  

Av.Hakan DİNÇTÜRK  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.