Hava Durumu

Hacivat Mahallesi Muhtarı'ndan olayın çıkışı ile ilgili açıklama

Bursa'da akşam saatlerinde yaşanan çatışmada 1 polis memuru şehit olurken iki vatandaş da hayatını kaybetti. Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi Muhtarı Hayrettin Aygün, yaşanan kanlı olayın çıkış nedeniyle ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2020 23:58
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2020 23:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Hacivat Mahallesi Muhtarı'ndan olayın çıkışı ile ilgili açıklama

Süleyman TURUNÇ

Olayın nasıl geliştiğini anlatan Muhtar Hayrettin Aygün, 'Kavga Roman bir aile ile Muş kökenli bazı mahalle sakinleri arasında çıktı. İlk önce bir grup Roman vatandaş Muşluların yaşadığı bölgeye gidiyor. Burada bir ağız dalaşı yaşanıyor. Bu tartışmanın üzerine Muşlu bir grup da toplanıp Romanların yaşadığı bölgeye geliyor. Burada çıkan kavgada bir evden kalabalığa ateş açılıyor. Açılan ateş sonucu olaylara müdahale eden polis memurumuz maalesef şehit oluyor. Muşlu gruptan da 2 kişi hayatını kaybetti.' dedi.

POLİS ÖNLEM ALDI

Mahallede istenmeyen toplumsal olayların yaşanmaması için emniyet güçlerinin yoğun önlemler aldığını belirten Aygün yaşanan kanlı kavganın çevre yolunun alt tarafında meydana geldiğini, olaya karışan Roman ailenin de yakın bir zamanda buraya yerleştiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.