Hava Durumu

Güvercin katliamının nedeni belli oldu

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, geçtiğimiz günlerde bir parkta güvercinlerin telef olmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Güvercin katliamının nedeni belli oldu

Kırıkkale'de bir parkta çok sayıda güvercinin telef olması üzerine başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, zanlının yakalanarak adli mercilere sevk edildiğini belirtti.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kırıkkale'ye hibe edilen araçlar için düzenlenen törenin ardından gazetecilere bir açıklama yaptı.

Çorumlu, "Geçen hafta Hüseyin Kahya Parkı'nda güvercinlerin zehirlenerek telef olmasına neden olan kişinin, polis ekiplerin yoğun çalışması ve mobese kameralarının incelenmesi sonucunda ortaya çıkarıldığını söyledi.

Emniyet Müdürü Çorumlu, "75 yaşındaki engelli bir vatandaş, evinin önünde bulduğu buğdayları parka getirerek güvercinlere vermiş.

"Gözaltına alındıktan sonra verdiği ifade de güvercinlere verdiği yemlerin zehirli olduğunu bilmediğini, kuşları beslemek amacıyla verdiğini ifade etti."

"Güvercinlerin zehirlenme olayı bilinçsizce yapılan bir yanlışlıktan ibaret" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.