Hava Durumu

Güneş: Daha her şey bitmedi!

Şenol Güneş, Hapoel Beer Sheva-Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 07:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 07:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Güneş: Daha her şey bitmedi!

Hapoel Beer Sheva-Beşiktaş maçının ardından Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

İşte Şenol Güneş'in flaş röportajdaki sözleri...

"Bizim için oyun olarak da sonuç olarak da iyi geçti. Rakip kontrollü oynayıp üzerinize gitmenizi istiyordu. 3'lü savunmaya döndüler, ters uzun toplar atıyorlar. Biz de sabırlı oynamaya çalıştık. Oyuncularım gayet iyiydi. Hatalarımız vardı, pas hataları vardı ama zemin bozuktu. Bu takımı kendi sahasında yenmek kolay değildi. Biz gayet iyiydik. Daha üstündük, daha çok pozisyon bulduk, daha az pozisyon verdik."

"İNATÇI OYUNUMUZU YANSITTIK"

"Rakibimiz, Avrupa'da ve ligde ikinci kez kaybediyor evinde. Seyirci ambiyansını kullanıyorlar. Seyircilerini iyi kullanıyorlar. Zemin, top kontrolü açısından sıkıntılıydı ama sahaya dengeli dağılıp iyi pas yaptılar. İnatçı oyunumuzu sahaya yansıttık. Zor bir maçı 3-1'le bitirdik. Büyük bir avantaj yakaladık."

NECİP UYSAL'IN OYNAMASI HAKKINDA...

"Her oyuncu oynayabilir, girebilir, çıkabilir. Beşiktaş'ta o oynadı, bu oynadı yerine. Beşiktaş'ın kazanmasına bakacağız."

"3-1'LİK SKOR SADECE BİR AVANTAJ"

"Deplasmanda da iyi sonuçlar alabilen bir takım. Inter'i yendi, Sparta Prag'a denk bir maç yaptı. İyi oynayabilen, kontralara çıkabilen bir takım. Her şey bitmedi. 3-1'lik skor sadece bir avantaj.

Skor önemli, kendi sahanızda 1-0 geriye düşebilirsiniz, 2'yi yersiniz. Hataya yer yok. Kazanmak önemli, gol atmak önemli. Takım savunması yaptık. Oyuncular iyi niyetliydi. Rakibin iyi taraflarından bir tanesi, sistem değişikliğine gidiyor. 4-1-4-1 gibi oynuyor, 3-4-3'e dönüyor. Oyuncularım buna iyi adapte oldular. Yine de pozisyon verdik."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.