Hava Durumu

Gözler Ertuğrul'da!

Fenerbahçe ve Beşiktaş Ertuğrul Ersoy'a 700 bin Euro teklif ederken, başarılı oyuncu 1 milyon Euro'nun altına imza atmam diyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2019 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2019 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Gözler Ertuğrul'da!

Bursaspor'un küme düşmesiyle birlikte takımdan ayrılmak istediğini açıklayan ve ilk olarak Lecce ile görüşen Ertuğrul Ersoy'un transferinde iki İstanbul kulübü büyük bir rekabetin içine girdi. Ali Ay döneminde 1,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lecce'ye transferi yönetim kurulundaki üyelerin karar defterini imzalamamasıyla gerçekleşmeyen Ertuğrul Ersoy için Fenerbahçe'den sonra bu kez Beşiktaş da nabız yoklamaya başladı. Bursaspor'la tüm bağını koparan ve 2.5 milyon TL alacağını kulübe bırakarak 750 bin Euro'ya serbest kalma bedeli biçilen genç futbolcu için karar bu hafta içinde verilecek.

KULÜP YETKİLİSİ ÖNERDİ

Fenerbahçe ile İstanbul'da Umut Meraş için yapılan transfer görüşmesi sırasında Bursasporlu yetkilinin '750 bin Euro'ya Ertuğrul Ersoy'u size verebiliriz' sözleri karşılığında Sarı Lacivertli Kulübün Sportif Direktörü Damien Comolli'nin düşünmek için süre istediği öğrenildi. Beşiktaş'ın da Ertuğrul'u renklerine bağlamak için girişimlerini sıklaştırdığı ifade edilirken, her iki kulübün de genç futbolcuya yıllık 700 bin Euro'dan başlayan ve her sezon yüzde 10 onanında artan sözleşme teklif ettiği Ertuğrul Ersoy'un da bu rakamı kabul etmediği bildirildi. Ertuğrul Ersoy'un 1 milyon Euro'nun altında imzaya yaklaşmadığı kaydedildi.

(BURSA HAKİMİYET)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.