Hava Durumu

Golcüler sınıfta kaldı

Son iki haftayı puansız kapatan Bursaspor'da forvetler etkisiz kaldı

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Golcüler sınıfta kaldı

Süper Lig'de son 2 haftadan puan çıkartamayan ve Kayserispor mağlubiyetiyle ligdeki 4. yenilgisini alan Bursaspor'da golcü oyuncular, performanslarıyla beklentilerin altında kaldı.

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'a 3-1 mağlup olan yeşil-beyazlılarda, üst üste alınan iki mağlubiyet moralleri bozdu. Lige iyi başlayan ve ilk 5 haftada 3 galibiyet alan Bursaspor, son 2 haftada ise hüsrana uğradı. Galatasaray'a karşı alınan iç saha mağlubiyetinin ardından en önemli kozu olan Batalla'nın yokluğunda Kayserispor deplasmanına çıkan Timsah, beklemediği bir sonuç aldı. Sahadan 3-1 mağlup ayrılan yeşil-beyazlı ekip, bu sezon 3'üncü deplasman yenilgisini de elde etmiş oldu.

DENİZ'İN GOLÜ YOK

Yeşil-beyazlı takımın hücum hattında yer alan isimlerinden Sercan Yıldırım, sakatlığı sebebiyle henüz forma giyemezken, Kubilay Kanatsızkuş 2, Sinan Bakış ise yalnızca 1 maçta görev alabildi. Geride kalan 7 haftanın tamamında forma şansı bulan ve 5 maçta ise 90 dakika sahada kalan Rumen oyuncu Stancu ise rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Performansıyla beklentilerin altında kalan ve taraftarların yoğun tepkisi ile karşılaşan Deniz Yılmaz ise forma giydiği 4 maçta 248 dakika sahada kaldı, ancak henüz golle tanışamadı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.