Hava Durumu

Genç kızın korkunç ölümü! Arkadaşları tecavüz etti

17 yaşındaki genç bir kız, 4 arkadaşının tecavüze maruz kaldıktan sonra korkunç şekilde can verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2019 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2019 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Genç kızın korkunç ölümü! Arkadaşları tecavüz etti

Hayatının baharında 17 yaşındaki genç kız, arkadaşlarıyla partide bir araya geldi. Gece ilerleyen saatlerde aldığı alkolün etkisiyle kendisinden geçti ve bayıldı. Sabah uyandığında hiçbir şey hatırlamadığı belirtilen genç kız gözünü açtığında korkunç bir ağrı çekiyordu.

Vücudunu kontrol ettiğinde özel bölgelerinin parçalandığını fark etti. Ayakta dahi duramıyorken son bir hamleyle bulunduğu evden dışarıya çıkmayı başardı. Sokaktan geçen insanlar kızın durumunu fark edip hemen ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan genç kıza yaralanmalarından dolayı rekonstrüktif cerrahi yapıldı.

Olayın ardından başlatılan soruşturmada genç kızın dışarı çıktığı evde bir parti yapıldığı ve olayın faillerinin 4 arkadaşı olduğu tespit edildi. Savcı, genç kızın arkadaşları tarafından kandırıldıktan sonra korkunç bir tecavüze uğradığını belirtti. Zanlıların gözaltında tutulduğunu ifade eden savcı, resmi adli tıp raporlarının ardından işlemlerin başlatılacağını ifade etti.

İKİ HAFTA DAYANABİLDİ

Genç kız hastaneye kaldırıldığında tüm müdahaleler yapıldı ancak özel bölgelerinde öyle büyük yaralanmalar vardı ki, bu acılara bedeni daha fazla dayanamadı ve 2 hafta sonra hayatını kaybetti. Acılı ailesi, "Mezuniyetini kutlamak yerine acısını yaşıyoruz. Bu adamlar en büyük cezalara çarptırılmalı. Asla küçük bir cezayla kurtulmamalı" dedi.

Kamu Bakanlığı, Bolivya'nın Oruro kentinde gerçekleşen olaya müdahil olduklarını ifade ederek, 17 yaşında korkunç şekilde hayatını kaybeden Jhoselin Monica Calani cinayetinin tüm detaylarının aydınlatılacağını açıkladı.

Savcı Zapata ise, olay günü uyuşturucu hap benzeri bir madde kullanılmış olmasının tespit edilmesi halinde tecavüzcülerin 30 yıl hapis istemiyle dava açılarak cezalandırılacağını söyledi.

Korkunç olay, kadın cinayetleri ve tecavüzlerin sıkça yaşandığı Bolivya'da bu yılın en korkunç vakası olarak anılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.