Hava Durumu

Gaziantep Arena'da mutlu son

Gaziantepspor Kulübü, Gaziantep Arena'nın Antalyaspor maçıyla açılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2017 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2017 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Gaziantep Arena'da mutlu son

İşte o açıklama

"Tüm Gazianteplilerin ve Taraftarlarımızın özlemle beklediği Gaziantep Arena açılıyor.

Gaziantepspor'umuz, 33 bin kapasiteli yeni stadyumunun kapılarını Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında 15 Ocak Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan Antalyaspor maçıyla açıyor.

"GAZİANTEPSPOR FORMASI HEDİYE"

Gaziantep Arena'nın açılışına özel olarak Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odaları ile Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin sponsorluğunda tüm taraftarlarımıza orijinal Gaziantepspor forması hediye edilecektir.

"ARENA'YA ÜCRETSİZ SERVİS"

Antalyaspor maçında tribünde olup takımına destek vermek isteyen taraftarlarımız için, Pazar günü saat 13.30'dan itibaren İstasyon Meydanından Gaziantep Arena Stadyumuna ücretsiz servisler kaldırılacak.

"ÜCRETSİZ PASSOLİG KARTI"

18 Yaş altı taraftarlarımıza ve öğrencilerimize, Yönetim Kurulumuz tarafından bedeli Passolig'e ödenmiş olan Passolig Kartları ücretsiz olarak verilecektir. Passolig kartlarını ücretsiz olarak almak isteyen taraftarlarımız kimlik kartları ile Passolig gişelerine başvurmaları yeterlidir. Maç biletlerini Passolig Kartlarına yüklemek isteyen taraftarlarımızın gişelerde yoğunluk yaşanmaması için www.passo.com.tr adresinden bilet yüklemesi yapmalarını önemle rica ederiz.

Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrimizin belirli noktalarındaki reklam panoları Gaziantepspor'umuza tahsil edilmiş olup, açılış ve karşılaşma ile ilgili duyurular buralardan yapılacaktır.

Gaziantepspor'umuza gönül vermiş taraftarlarımız takımımıza destek olmak için Pazar günü Gaziantep Arena Stadyumuna bekliyoruz"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.