Hava Durumu

Gazeteci adayları kep fırlattı

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı. Rektör Prof. Dr. Erol Özvar, mezunların edindikleri mesleki bilgi ve becerilerin anlamlı olabilmesinin ön koşulunun dürüstlük ve güvenilirlik olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Gazeteci adayları kep fırlattı

Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda gerçekleşen törene İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt 2019 yılı mezunları ile katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kurt, mezuniyetleri dolayısıyla öğrencileri tebrik ederken ailelere de çocuklarına verdikleri destek, gösterdikleri özveri için teşekkür edip, mezunlara meslek hayatlarında başarılar diledi.

Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Erol Özvar, Marmara İletişim Fakültesi mezunlarının iletişim sektörüne yön verdiğini, yeni mezunların da bu networkün bir parçası olmalarının en büyük kazanımları olduğunu vurguladı. Özvar; genç iletişimcilere güvenilir ve dürüst insanlar olmalarını tavsiye ederken, edindikleri mesleki bilgi ve becerilerin anlamlı olabilmesinin ön koşulunun dürüstlük ve güvenilirlik olduğunu sözlerine ekledi.

Marmara Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Erol Özvar ve Bursalı gazeteci Mehmet Çetinkaya

ÇETİNKAYA'DAN DUYGU DOLU SÖZLER

Bursalı gazeteci Mehmet Çetinkaya da oğlu Ali Kemal Çetinkaya'nın mezuniyet coşkusuna ortak oldu. Mezuniyet diplomasının ardından duygularını dile getiren Ali Kemal Çetinkaya şu ifadeleri kullandı: "Mezuniyet günü her şey keple birlikte havaya uçuyor. Acı tatlı tüm hatıralar süzülüyor havada. Tabii bir yandan zorlu geçen sınav dönemlerinin bitmesi ayrı bir neşe getiriyor. Bundan sonra da sınavlar kağıt üstünde değil hayat üstünde olacak gerçi. Her dönemin kendi içinde güzelliği var ama bu geçen dönem daha bir başkaydı sanki. Herkes öyle derdi başlamadan. 5 yıl sonra cevabını kendine veriyorsun. ''Hakikaten öyleymiş!'' Yazıya başlarken kendime ''Daha dün gibiydi'' klişesine girmeyeceğim diye söz vermiştim. Yapamadım. Dün dünün farkında olup bu dönemi elimden geldiğince dolu dolu geçirdiğim için mutluyum. Şanslı bir çocuktum. Eğitimin öneminin farkında olan babam ve annem hep yanımdaydı. İlk gün özgürce yürüyeceğim bu yolu bana açtılar, yolu seçmediler. Bende bıraktığın küçüklü büyüklü tüm izler için teşekkürler Marmara. Daha dün gibi olan düne elveda. Bugüne merhaba."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.