Hava Durumu

Galatasaray 3-0 Başakşehir

Galatasaray evinde Medipol Başakşehir engelini 3-0 ile geçti. Sarı-kırmızılı ekipte Ryan Donk bir gol ve bir asistle oynarken Henry Onyekuru takımının ilk golünü kaydetti. Mostafa Mohamed de penaltıdan bulduğu skorla Galatasaray kariyerine golle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2021 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Galatasaray 3-0 Başakşehir

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Rakibini 3-0 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip ligde üst üste dördüncü galibiyetini aldı. Medipol Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman ilk sınavına Galatasaray karşısında çıktı.

Konuk ekip Marcao'nun ceza sahası içinde yaptığı faulün ardından 22. dakikada penaltı kazandı. Ancak Giuliano'nun penaltısını kaleci Fernando Muslera kurtardı ve 0-0'lık eşitliği korudu.

Mücadelede gol perdesi ilk yarının son anlarında açıldı. Ryan Donk'un asistinde Henry Onyekuru 45. dakikada attığı şık golle Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Galatasaray'ın skor ve oyun üstünlüğü sürdü. Sarı-kırmızılı ekipte ilk golün asistini yapan Ryan Donk, 64. dakikada Belhanda'nın köşe vuruşunda kafayla skoru 2-0'a getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.