Hava Durumu

Filede heyecan başlıyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası'nın tanıtım toplantısı Ramada Otel'de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Filede heyecan başlıyor

Furkan KAHRAMAN

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası, düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, İl Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz katıldı. Toplantıda konuşan İlhan Satık, bu organizasyonların Bursa'ya değer katacağını inandıklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkürlerini sundu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ise bu organizasyonu gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Organizasyonumuzun, hem ülkemiz adına hem de dünya sporlarını tanımak adına yapılan bu karşılaşmaların mutlaka sporumuza katkısı olacaktır, şehrimize katkısı olacaktır" diyerek turnuvanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

KENT KİMLİĞİ GELİŞİYOR

İl Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Bursa'nın her hafta önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını dile getirerek, proje fikri ortaya atıldığında Cengiz Göllü'nün hayatta olduğunu hatırlatarak, "Kendisinin değerini hayatta iken bilebildiğimiz için mutluyuz. Göllü'nün Türk sporuna Türk voleyboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı her zaman minnet duyacağımızı burada ifade ediyorum" dedi. Şehirlerin, ülkelerin bu tür organizasyonlar ile kent kimliğini ve zenginliğini geliştirdiğini dile getiren Şahin, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe göreve geldiği günden beri Bursa'nın bu alanda ilerlemesi ile ilgili üzerine düşen her şeyi büyük bir destekle sağladı. Sporun Bursa'da markalaşması ve spor kenti kimliğinin Bursa'nın kazanması anlamında çok önemli çalışmalar yaptı" ifadelerini kullandı.

DÜNYADA ÖNDE GELEN TURNUVA

Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz ise bu turnuvanın dünya üzerinde önde gelen turnuvalardan olduğunu kaydederek, "3 yıldır ülkelerini Avrupa'da temsil eden takımları bu turnuvaya davet ediyoruz. Bu yıl bizimle Yunanistan'dan Olympiakos, Azerbaycan'dan Azer Rail, Bulgaristan'dan Maritza Plovdiv ve Rusya'dan Proton Saratov takımları birlikte olacak. Organizasyonu, her takımın bir gün dinlenebileceği ve o sayede kentimizin tarihi ve kültürel dokusunu tanıtabileceğimiz şekilde hazırladık. Bu turnuva, şehrimizin tanınması açısından da büyük önem arz ediyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.