Hava Durumu

FETÖ'ye ancak 'densiz' diyebildi!

Kemal Kılıçdaroğlu Gülen'in 'Darbeyi ulusalcılar yapmış olabilir' lafına ilk kez tepki gösterdi: DENSİZ!

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
FETÖ'ye ancak 'densiz' diyebildi!

Tutuklanan FETÖ'cülere de yürüyüşle 'adalet' arayan Kılıçdaroğlu, şimdiye kadar hiç ses çıkarmadığı Gülen'in 'Darbeyi ulusalcılar yapmış olabilir' lafına ilk kez tepki gösterdi: DENSİZ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in "Darbeyi ulusalcı laikler yaptı" açıklamalarına cevap veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Densiz" dedi. Kılıçdaroğlu, skandal konuşmasında AK Parti hükümetini hedef alan çirkin iddialarda da bulunarak bir de tehditler savurdu: 

Utanmıyor iftira atıyor'

"Bir densiz kalkmış, şu açıklamayı yapıyor: "15 Temmuz'u Atatürkçüler yapmış olabilir." FETÖ örgütünün lideri bu. Sen Balyoz, Ergenekon davalarında ordudaki Atatürkçüleri ortağınla birlikte temizlemedin mi? Size kozmik odayı bile verdiler. Kozmik odayı bir terör örgütüne vermek, vatana ihanettir. Utanmadan sıkılmadan, bu darbe girişimini Atatürkçüler yapmış diyorlar. Asıl sorunlu seninle birlikte sana devleti teslim edendir. Sana devleti teslim edenlerde er geç hesabını soracağız, kimse unutmasın. Demiştik ki bir ipte iki cambaz oynamaz, biri düştü, diğeri duruyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.