Hava Durumu

Buse Terim ve Abdurrahim Albayrak'tan 'test sonucu' açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil" dedi.Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise, ikinci testlerinin henüz çıkmadığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2020 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2020 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Buse Terim ve Abdurrahim Albayrak'tan 'test sonucu' açıklaması

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, sosyal medya hesabından "Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in son testleri negatif. Yakında taburcu olacaklar" diye duyurmuştu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Fatih Terim'in kızı Buse Terim, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile" dedi.

"TEST SONUÇLARIM HENÜZ GELMEMİŞTİR"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Twitter'dan açıklama yaparak, "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.