Hava Durumu

Fatih Terim: 'Bizim VAR'lar sağlık taraması gibi oluyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının 90+5'te gelen golle Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenildiği maçta Belhanda'nın VAR incelemesiyle iptal edilen golü için, "Bizim VAR'lar genelde sağlık taraması gibi oluyor. Öyle tarıyorlar bizim golleri" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Fatih Terim: 'Bizim VAR'lar sağlık taraması gibi oluyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Peter Etebo'nun 45+2. dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası bir devre boyunca 10 kişi oynadıklarına dikkat çeken Terim şu ifadeleri kullandı: 

"Her hafta eksiklerimiz üzerine çalışıyoruz. Tam bir tarafı hallederken beklemediğimiz başka sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu sefer de 10 kişiyle uğraşmaya başladık. İlk yarı yıprandıktan sonra ikinci yarı 10 kişi oynamak kolay değil. Hamlelerimiz oldu, golü de bulduk ama verilmedi. Bizim VAR'lar genelde sağlık taraması gibi oluyor. Öyle tarıyorlar bizim golleri.

Emeklerin yazık olduğu bir maç daha... Maalesef profesyonellikle uzaktan yakından alakası olmayan bir hareket bizi 10 kişi bıraktı.

Bireysel hataları önleyemiyoruz. Bireysel hataları önleyemeyince olmuyor. Üzgünüm, çok üzgünüm."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.