Hava Durumu

Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sağlık çalışanlarının yanında

Ülkemizin koronavirüs ile mücadelesinde meslek liselerinin katkısına bir yenisi de Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2020 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2020 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sağlık çalışanlarının yanında

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, koronavirüs salgını ile mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmadı. Salgın sürecinde yoğun çalışmalarının sonucu yorgun düşen sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla indirim uygulaması başlattı. Okul Müdürlüğü, bünyesinde faaliyet gösteren güzellik merkezinde, Milli Eğitim personeline uyguladığı kampanyayı sağlık çalışanlarına da uygulayacak. Sağlık çalışanları okulun güzellik merkezinde yaptıracakları her uygulamada yüzde elli indirimden faydalanacak. Sağlık çalışanları, 2020 yılının sonuna kadar sürecek kampanyada saç, cilt, masaj gibi tüm hizmetlerden indirimli yararlanabilecek.

Kampanya hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mediha Karasu, "Ülkemiz bütün birimleri ile koronavirüs salgınıyla mücadele ederken okul olarak bizde ellerimizdeki imkânlarla destek olamaya çalışıyoruz. Salgın sürecinde yoğun çalışmalarının sonucu yorgun düşen sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla bu kampanyayı hayata geçirirdik. Usta öğreticilerimiz ve öğrencilerimizin profesyonel çalışmalarıyla Bursa'da adından başarı ile söz ettiren güzellik merkezimiz sağlık çalışanlarımıza cilt temizliği ve bakımı, masaj uygulamaları, el ve ayak bakımı, saç bakım hizmetlerini yüzde elli indirimle sunacak." dedi.

Faik Çelik MTAL'de öğrencilere güzellik ve saç bakımı, halkla ilişkiler ve organizasyon, grafik ve fotoğraf, el sanatları, gıda teknolojisi ve yiyecek içecek hizmetleri alanlarında eğitim veriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.