Hava Durumu

Eskişehirspor'lu oyunculardan büyük fedakarlık

Spor Toto 1. Lig'de küme düşme potasında bulundan Eskişehirspor'da futbolcuların ağrı kesiciler ile maçlara çıktıkları öğrenildi. 

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Eskişehirspor'lu oyunculardan büyük fedakarlık

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bugün basın mensupları ile bir araya gelen Teknik Direktör Yılmaz Vural, fizyoterapist Uğur Aydın'ı da toplantıya dahil etti. Sakatlık sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğünü aktaran Aydın, "Samsun maçında özellikle biliyorsunuz Hürriyet kafasına darbe aldı dikiş attık. Ayrıca arka adalesinde sertlik vardı. Dinlendirdik ve bugün antrenmana vereceğiz. Akaminko'nun bir pozisyonda ayağı diğer oyuncunun altında kaldı. Ağrısı vardı ve hocamızla konuşup tedavisini yaptık. Onu da bugün antrenmana çıkaracağız. Onun dışında sadece Ofoedu kaldı" dedi. 

"Ağrı kesicilerle ligi bitirene kadar devam edeceğiz" 
Ağrısı devam eden birçok oyuncunun aslında ağrı kesiciler ile mücadele ettiklerini aktaran Aydın, takımda performansı ile her geçen gün güven veren kaleci Kayacan Erdoğan hakkında da bilgiler verdi. Aydın, "Kayacan son zamanlarda çok rahatladı. Onun belinde fıtık var ve tedavisini yaptık. Doktorlara başvurduğumuzda ameliyat denildi. Kuvvet kaybı ve uyuşmalar mevcuttu. Onun da fedakarlığı ile birkaç haftayı ittire ittire gittik. Şimdi biraz rahat. Sadece maç sonlarında bir iki gün ağrısı oluyor ve bize geliyor. Tedavilerini yapıyoruz, sıfır değil ağrısı. Aykut'un da bileğinde ağrı var. Tendomunda ufak bir yırtığı var. Oyuncularımızın fedakarlık yapmalarıyla, ağrı kesicilerle ligi bitirene kadar devam edeceğiz" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.