Hava Durumu

Eski futbolcunun eşi tekme tokat kavga etti!

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, sokakta bulduğu yaralı Kulaklı Orman Baykuşu'nu veterinere götürdü. Tedavisini yaptıktan sonra baykuşu Orman ve Su İşleri Müdürlüğüne vermesi gerektiğini söyleyen veterinerle Yağmur Aşık arasında tartışma yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Eski futbolcunun eşi tekme tokat kavga etti!

İddialara göre, eski milli futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, sokakta bulduğu Kulaklı Orman Baykuşu için veterineri birbirine kattı. Yağmur Aşık tedavi ve kontrollerinin yapılması için baykuşu veterinere götürdü. Baykuşun tedavisini yapan veteriner kuşun vahşi hayvan kategorisine girdiğini belirterek Orman ve Su İşleri Müdürlüğüne haber vermesi gerektiğini söyledi. Baykuşu geri alamayan Yağmur Aşık veterineri tekme tokat dövdü.

Yağmur Aşık veterineri tekme tokat dövdü

Yağmur Aşık veterinere, "Bana kimse artistlik yapamaz bir sürü para harcadım" diyerek saldırdı. "Bana para ödeyin o zaman. Hayvanı kara borsada satacaklar" diyen Aşık daha sonra "Ağzını burnunu kırın şunun" diye bağırdı. Ardından daha da sinirlenen Yağmur Aşık veteriner kızı saçlarından çekip tokatlamaya başladı. Çevredekilerin müdahalesiyle veterinerden dışarıya çıkarılan Yağmur Aşık dışarıda da tehditlerine devam etti.

"Bu işler parayla bende de para var"

Veterinerin önünde tehditler savuran Yağmur Aşık, "Otelimi her şeyimi burayı kapattırmak için harcarım. Size yemin ederim burayı kapattıracağım. Pazartesi olsun bakanlıktan adamları buraya getirmiyor muyum göreceksiniz. Polis mi koruyacak sizi. Kaç kere gelecek polis buraya kaç kere koruyacak sizi? Ben bir ararım buraya yüz bin adam doldururum. Bu işler parayla bende de para var. Yürekte var bende. Bana diyor ki can güvenliği yok hayvanın. Hayvanın can güvenliğini yapan da getiren de benim. Ben para harcıyorum. Para kazanmıyorum üzerinden. Hayvanım için kavga ediyorum" diye bağırdı.

Yağmur Aşık veterineri tekme tokat dövdüğü o anlar kamerada

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Yağmur Aşık ve veteriner arasında tartışma çıkıyor. Yağmur Aşık baykuş için bir sürü para harcadığını söyleyerek veterinerin üzerine yürüyor. Veteriner kızın baykuşu vermemesi üzerine Yağmur Aşık kıza saldırıyor. Aşık, veteriner kızı saçlarından tutuyor ve tokatlıyor. Ardından çevremdekilerin müdahalesiyle dışarıya çıkarılan Yağmur Aşık orada da tehdit savurmaya devam ediyor.

Öte yandan, baykuşun İstanbul Üniversitesi Avcılar Veterinerlik Fakültesine götürüldüğü öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.