Hava Durumu

'Erkek erkeğe öpüşmenin karşısındayım! Öpüşmek ne abi?'

Oğlu Kaya ile Bodrum'da tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, "Bana hijyen konusunda corona virüsün öğrettiği çok bir şey yok" derken, bu süreçte ekonomik olarak sıkıntı yaşamadığını söyledi. Bodrum'da durumun nasıl olduğunu anlatan 56 yaşındaki futbol yorumcusu, "Artık tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek de yok" sözlerine ise dikkat çeken bir karşılık verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2020 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2020 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Erkek erkeğe öpüşmenin karşısındayım! Öpüşmek ne abi?'

Oğlu Kaya ile Bodrum'da tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, "Bana hijyen konusunda corona virüsün öğrettiği çok bir şey yok" derken, bu süreçte ekonomik olarak sıkıntı yaşamadığını söyledi. Bodrum'da durumun nasıl olduğunu anlatan 56 yaşındaki futbol yorumcusu, "Artık tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek de yok" sözlerine ise dikkat çeken bir karşılık verdi.

Kaya Çilingiroğlu, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı. Karantina sürecini nasıl geçirdiğini anlatan Çilingiroğlu, corona virüs test sonucunu da açıkladı.

"TEST SONUCUM NEGATİF ÇIKTI" 

Son birkaç aydır herkes evdeydi. Siz bu dönemi nasıl geçirdiniz?
Kötüydü tabii. Moral bozucu bir süreç yani. Gerçi ben televizyoncu olduğum için dışarı çıkma hakkım vardı ama çıkmadım. Çıksam nereye gidecektim? Oğlanın yanına, bir de Hülya'nın (Avşar) yanına gittim, o kadar yani. Ama psikolojik olarak çok etkilenmedim ve hiç korkmadım. Mukadderata çok inandığım için 'olacak olan olur' diye bakarım. Test olmuştum, o da negatif çıkmıştı zaten.

İnsan kendinden çok sevdikleri için korkuyor belki de.
Herkes birbirini kaybedecek eninde sonunda. Bu, önüne geçilebilecek bir durum değil. Benim sağlığımda benim sevdiklerim gitmesin de... Bana ne olursa olsun. Kimsenin acısını görmek istemem.

"ÖLENLERİN YARISI ECELİYLE ÖLDÜ" 

Çok çabuk mu normalleştik ya da çok anormalce?
Bence verilen karar doğruydu. İnsanlar koronayla bağışıklık sistemi sayesinde savaşacak. Ben ölenlerin de yarısının eceliyle öldüğünü düşünüyorum. Bu benim fikrim tabii. Doğrudur ya da yanlıştır bilemem.

Bodrum'da durum nasıl görünüyor?
Geçen gün akşam yemeğine bir restorana gittik, bir tane maske takan yok. Zaten maske ile yemek nasıl yenecek yani? 65 yaş üstü 80 gün boyunca evden çıkamadı. Çok talihsizce. Ben bile hayatta göbeği olmamış bir adamım, göbeklendim yani.

"ÇOK ACİZMİŞİZ" 

Madonna 'Salgın hepimizi eşitledi' demişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben Madonna'nın o dediğinin doğruluğundan çok emin değilim. İnsan balık hafızalıdır, çabuk unuturuz her şeyi. Ama çok acizmişiz, onu gördük.

Ekonomik olarak etkilendiniz mi?
Ekonomik olarak sıkıntı yaşamadım. Benim< belirli bir maaşım var. Paramı aldım ama insanların çoğu bu sıkıntıyı yaşadı. Yaşayacaklar da zaten. Bütün mekanlara bakıyorum, bomboş. Ekonomik açıdan çok darbe vurdu insanlara. Günübirlik çalışanlar var, işten atılanlar var. Var da var. Eee sanatçılar da bunu epey konuştu, onlar da sahneye çıkamıyor. Spor dünyası da çok etkilendi.

"HİÇ HAZ ETMEM" 

Artık tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek de yok...
Ya ben zaten tokalaşmak ve sarılmaktan hiç haz etmem. Hele erkekle öpüşmenin son derece karşısındayım. Ve bunu mümkün mertebe yapmayan bir insanım. Ellerimi iyi yıkarım, ben bu el yıkamayı ameliyathanede öğrendim. O zaman yaşım 6-7 idi. Dolayısıyla bir cerrah gibi elimi yıkarım. Bana hijyen konusunda koronanın öğrettiği çok bir şey yok.

Erkeklerin öpüşmesinin nesinden rahatsız oluyorsunuz?
Öpüşmek ne demek abi? Erkek erkeğe öpüşmek, kafa tokuşmak ne kadar normal sizce? Ne kadar gereksiz bir eylem.

Yani bunda rahatsızlık duyacak ne var, anlamadım.
Hem sıcakkanlı Akdeniz insanlarıyız biz. Sıcakkanlılığımızı daha başka şeylerde gösteririz. Erkek erkeğe öpüşme ile sıcakkanlılığın ne ilgisi var. Korona var, şimdi yapmıyoruz, neremiz eksildi? Ne yani şimdi sıcakkanlı değil miyiz? Bu süreç bitse de ben bunları yine yapmayacağım. Mesela sokakta geliyor, tanımadığın bilmediğin bir adam seni öpmeye çalışıyor. 'Abi gel öpeyim' diyor. Ne alakası var? Öpmesin kardeşim, istemiyorum.

"HÜLYA İLE YENİDEN EVLENMEMİZ..." 

Karantinada sürekli Hülya Hanım ile fotoğraflar, videolar paylaşınca magazin dünyasında tekrar evleneceğiniz yönünde konuşmalar oldu...
Öyle bir şey yok ya! Hatta evinde de kalmadım. Gidip geliyordum. Sonuçta orası benim evim sayılır. Kalsam da kime ne? Kızımız var bizim. Tekrardan evlilik gibi bir şey söz konusu değil.

Ama Hülya Hanım 'Ocak ayında, sizi sürpriz bir kararla şaşırtabilirim' demişti.
Hülya, mizah yönü güçlü bir kadındır. İnsanlarla eğlenmeyi sever ve bu konuda devamlı espri yapar. O hayatla da insanlarla da dalga geçiyor. Normaldir yani, bir şey yok. Hülya Çilingiroğlu artık o! Hatta hayattaki en iyi dostumdur.

Ne kadar medeni bir ayrılık ve ardından dostluk...
Maşallah size. Anlaşıp ve çok medeni bir şekilde ayrıldık.Bizim aramızda ne kavga, ne şiddet, ne başka bir şey oldu. Saygımızı da hiç yitirmedik. Olması gereken de bu. Fakat bazı çiftler ayrılırken öyle şiddetli şeyler yaşıyor ki bizim medeniyetimiz onlara tuhaf geliyor. Tuhaf olan zorbalıkla ayrılmak ya da ayrılmama isteği... Normal olan bizimki aslında. Neticedeben, bu evliliğin üzerine bir evlilik daha geçirdim. 15 yaşında bir çocuğum daha oldu.

"HÜLYA BAMBAŞKA BİR SEVİYEDE" 

Feraye Hanım'la da Hülya Hanım ile olduğunuz gibi sıkı dost musunuz?
Yok. Onunla öyle bir dostluğum yok.Onu da severim, saygı duyarım. Çocuğumun annesidir. Ama bende Hülya bambaşka bir seviyede. En iyi dost, en iyi arkadaş, güven deyince aklıma gelen ilk insan. Başım sıkışınca aklıma gelen ilk isim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.