Hava Durumu

Erdoğan: Münbiç'te ABD ile yaptığımız anlaşmayı hayata geçirdik

Partisinin Ordu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Münbiç'te ABD ile yaptığımız anlaşmayı hayata geçirdik. Münbiç'i boşaltıyoruz. Şimdi PYD/YPG orayı terk ediyorlar ve bunu biz diplomasi yoluyla yaptık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Erdoğan: Münbiç'te ABD ile yaptığımız anlaşmayı hayata geçirdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu'da halka hitap ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Ordu, güçlü meclis için hazır mıyız? Güçlü hükumet için hazır mıyız? Ordu vakit birlik vakti diyor muyuz? Vakit Ordu vakti diyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz? 

Anlı şanlı, kendi şanlı Ordu'ya... Kahraman askerlerimizde sınırda maşallah. Münbiç'teAmerika ile vardığımız anlaşmayı adım adım hayata geçiriyoruz. Askerlerimiz devriye gezmeye başladı

Bay Kemal, Bay Muharrem ne düyorlar, Afrin'de ne işiniz var, CErablus'ta ne işiniz var? Bay Muharrem ne diyordu televizyonda? Irak'a giremeyecekler, onlardan izin aldılar mı? Ne oldu MuharremKandil'e girdik. Biz icazeti halkımızdan aldık.

Münbiç'in teröristlerden temizlenmesiyle, ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimiz de memleketlerine geri dönüyor. Suriye'de güvenli hale getirdiğimiz bölgeler büyüdükçe, Suriyeli kardeşlerimizin de memleketlerine dönüşü hızlanıyor.

Biz şu 15-16 yılda diplomasinin en ileride olanını yaptık. Şuanda İdlib'te Tel Rıfat'ta aynı kararlılığımızı devam ettiriyoruz. Buradaki kararlılığımızı Afrin, Zeytin Dalı harekatı ile gösterdik.Biz bu kararlılıkla yola devam ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.