Hava Durumu

Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaretinde konuştu."Külliye'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? Bay Kemal ispat edemezsen çek git" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2019 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bizim anlayışımızda seçmene küsme, darılma, vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Biz de nefsimizi sineye çekiyor, eksiklerimizi sorguluyoruz. Bu hareketi günlük siyasetin kavramlarıyla hapsetmeye çalışanlar her zaman hayal kırıklığı yaşadı. Bizim gözümüzde tüm makamlar, tüm unvanlar geçicidir. Bunların hepsi milletimizin bize verdiği emanetten ibarettir.

"AK PARTİ'NİN KADINLARI ENGELLERİ AŞA AŞA İKTİDARA YÜRÜYOR"

Kavgayı, çıkar çatışmasını siyasetlerinin merkezine yerleştirenler bizim aramızdaki şu muhabbeti, şu sarsılmaz bağı bir türlü anlayamadılar. Parlamento'da Özlem kardeşimize yaptıklarını gördünüz değil mi? Bir hanımefendiye bu ifadeleri kullanacak kadar edepsizler. Bunlara göre kadın hizmetkar olmalı, bunlara göre kadın tarlada, bahçede domates toplasın, biber toplasın, böyle olmalı. Ama karşılarında bir hukukçu gördükleri zaman kuduruyorlar. Özlem Zengin Hanım bir hukukçu, hazmedemiyorlar. AK Parti'nin kadınları engelleri aşa aşa iktidara yürüyor. 

Teröre ve şiddete bulaşmadığı sürece her türlü görüşe saygımız vardır. Suriye'de Barış Pınarı Harekatı ile bizim sınırlarımızı taciz eden teröristlere haddini bildirdik. O terör koridorunu yapamadılar.

"KÜLLİYE'YE GİDEN CHP'Lİ" İDDİASI

Şimdi tutturmuşlar, güya ben Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir CHP'li ile görüşmüşüm. Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Bay Kemal senin hayatın yalan. Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? Bay Kemal ispat edemezsen çek git. Bir gün de çık de ki, 'Bu PKK terör örgütüdür.' Demedi, diyemez. Aynısını geçmişte Tunceli ile ilgili olarak da yapamadı, yapamaz. Çünkü ürkektir, korkaktır, pısırıktır ve yalancıdır.

"BU PROVOKASYONLARA ASLA GÖZ YUMMAYIZ"

Bakıyorsunuz başörtülü iki kız yolda yürürken bir tanesi çılgınlık yapıyor, o kızlarımıza saldırıyor. Milletimizin tarihi ile kavgalı bir kesim tekrar eski alışkanlıklarına döndü. Kılık kıyafetinden dolayı kadınlarımıza yönelik sözlü veya fiili şiddete varan bu provokasyonlara asla göz yummayız, yummayacağız. Kimsenin 28 Şubat zihniyetini hortlatmasına müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin arasına yeni nifak tohumları ekilmesine tahammülümüz yoktur. Bu tarz nefret suçlarıyla ilgili emniyet ve yargı kurumlarımız anında gereken adımları atmayı sürdürecek.

İzmir'e iktidarımız döneminde 70 katrilyon liralık yatırım yaptık. Bu durum AK Parti'nin millete bakış açısı örneğidir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.