Hava Durumu

Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biz Birlikte Türkiye'yiz Buluşması'nda konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2019 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Son derece haksız ve çirkin bir kampanya yürütülüyor. Son günlerde evlatlarımıza destek veren, insan yetiştiren vakıflarımız, derneklerimiz yıpratılmaya çalışılıyor. Hukukun çizdiği sınırlar içinde ülkemizin hayrına çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.

Millet memleket sevdalısı kuruluşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz.

Ülkemizde sürekli ayrılığı tahrik edenler var. Onlara fırsat vermeyeceğiz.

Bize oy versin vermesin, 17 yıldır vatandaşlarımızın hepsini kucakladık.

Vakıf ve derneklere savaş açmak ancak FETÖ  gibi mankurt yuvalarının, uyuşturucu baronlarının işine gelir. Gönüllü  kuruluşlarımız daha aydınlık ve daha güçlü Türkiye davamızın akıncılarıdır.

İnsan yetiştiren, gençlerimize sahip çıkan, burslarla,  yurtlarla, fikri, akademik sosyal ve kültürel çalışmalarla evlatlarımızın  eğitimlerine destek veren vakıflarımız, derneklerimiz yıpratılmaya çalışılıyor.  Bir siyasetçiye, bir idareciye düşen görev iyi işlere engel olmak değil, kötüyü,  zararlıyı, faydasız olanı bertaraf etmektir.

Milletin bize verdiği imkanları yine milletimizin faydasına olan işlerde, şehrimize ve insanımıza katkı sunacak projelerde kullanmaya gayret ettik. İnşallah bu şekilde de yolumuza devam edeceğiz.

Bugün burada şu güzel birlikteliğimizi, bu güzelliğe vesile olan Fikr-i Asım  derneği gibi millet ve memleket sevdalısı derneklerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz. Bugün burada Türk demokrasinin gücüne güç katmış milli irade neferleri var. Farklı siyasi görüşlerden, farklı kökenlerden, farklı meşreplerden kardeşlerimiz var.

82 milyonluk büyük Türkiye ailesinin nüvesi diyebileceğimiz dostlarımız, kardeşlerimiz var. Bu salon sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin özüdür, özetidir. Bizim muhabbetimizin, bin yıldır vatanımız olan Anadolu coğrafyasında maziden atiye kurduğumuz kardeşlik köprüsünün en güzel timsalidir. Biz birlikte Türkiyeyiz.

Kimse bizi bölemez, kimse gönüllerimizin arasına duvar öremez.

Türkiye ayağına vurulan prangalardan bizim dönemimizde kurtuldu. Biz hep dindarının da sekülerinin de gencinin de yaşlısının da temsilcisi olduk. 

İnlerine gireceğiz dedik, girdik. Son olarak Pençe Harekatı'yla Irak'ta da bunları temizlemeye başladık.

DETAYLAR GELİYOR...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.