Hava Durumu

Enteresan bir sonuç oldu!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-0'lık Lokomotiv Moskova galibiyetini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 00:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Enteresan bir sonuç oldu!

Fatih Terim, Galatasaray'ın 3-0 kazandığı Lokomotiv Moskova maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

İşte Fatih Terim'in maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmeleri:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Seyircileri tebrik ediyorum. Galatasaray iyi bir başlangıç yaptı. Galatasaray layık olduğu yerde. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına yakışır bir şekilde başladı. Buraları seviyoruz, kalmak istiyoruz.

"OYUN BOYUNCA ÇOK POZİSYON BULDUK"

"Oyun planımız içerisinde maça iyi başlamak vardı. Bunu becerdik. Zaman zaman bitesi yükseltip alçaltarak ikinci yarıya daha konsantre girdik. Oyun boyunca çok pozisyon yakaladığımız için mutluyum. İkinci yarı onların değişikliğine biz de bir cevap verdik ve sonra rahatladık. 10 kişi kalınca da kısa süre vardı ama böyle yerde 2-0'dan 2-2 olabilir."

"ENTERESAN BİR SONUÇ OLDU, İLK KEZ 3 YEDİLER"

"Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir giriş oldu. Takım bütünlüğünü hiç bozmadılar. Bu da beni sevindirdi. Enteresan bir sonuç oldu. Bu sezon ilk kez 3 gol yedi Lokomotiv. 7 maçta 5 gol yemişlerdi. 7-8 tane daha pozisyonumuz vardı."

"KEYİF ALIYORUM, HERKES ALACAK"

"Yavaş yavaş havaya giriyoruz. Ben keyif alıyorum. Herkes de keyif alacak inşallah. Seyircimiz güzel hazırlanmıştı. Onlara teşekkür ediyoruz buradan."

"BİR KÜÇÜĞÜNÜ ALDIK, ANTRENMANLIYIZ"

"Hayallerimiz var, bir küçüğünü [UEFA Kupası] aldık, antrenmanlıyız. inşallah başarırız."

FEGHOULI NEDEN KADROYA ALINMADI?

"Feghouli'yi niye almadım? 18 kişi ile oynuyoruz, 2 kaleciyi çıkarsanız 16 kişi. Her mevkiyi alternatifiyle düşünmek zorundayım. Orada Sinan var, Henry, var, Emre var, Garry var. Birini tercih edecektim, tercihimi diğerlerinden yana kullandım. Herkes çalışacak.

Feghouli konusunda mesaj falan yok. Zaten dar kadroyla oynuyoruz. O yüzden her yerde kullanabileceğim oyuncuları seçtim. Teknik adam bazen oyuncu değiştirerek müdahale eder bazen de oyuncuların yerlerini değiştirerek müdahale eder oyuna. Öncelik yer değiştirerek."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.