Hava Durumu

Engelli oğlunu döven babadan pişkin savunma! "Sanki adam öldürdük"

Ordu'nun Altınordu ilçesinde engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir gencin babası tarafından ayakkabı ile dövüldüğü görüntüler, sosyal medyada tepkilere neden oldu. Gözaltına alınan baba, yaptıklarını savunurken "sanki adam öldürdük" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2018 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Engelli oğlunu döven babadan pişkin savunma! "Sanki adam öldürdük"

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi 572. Sokak'ta meydana gelen bir engelli vatandaşa kötü muamele ve kasten yaralama olayının sosyal medyada yayınlanması üzerine Vali Seddar Yavuz talimatıyla gerekli idari işlemlerin derhal başlatıldığı belirtildi. Başlatılan idari işlem üzerine yüzde 90 konuşma ve yürüme engelli mağdur Yusuf Çiçek'i ikamet ettiği konutunun önünde darp eden baba Ali Çiçek'in, savcılık talimatı ile gözaltına alındı. Mağdur Yusuf Çiçek ise teyzesi Mehriye Tiryaki'ye teslim edildi.

Diğer taraftan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de duruma müdahil olarak olayın mağduru olan engelli Yusuf Çiçek'i bu sabah Mehriye Tiryaki'den alarak, Ünye ilçesinde bulunan Özel Engelli Bakım Merkezinde koruma altına alındı. Ayrıca, engelli Yusuf Çiçek için ailesine ödenen 'Evde Bakım Aylığı'nın da iptal edileceği açıklandı. 

 Özürlü oğlunu döven baba: "Sanki adam öldürdük"

Ordu'nun Altınordu ilçesinde engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum oğlunu döven baba adliyeye sevk edildi. Babanın bu sırada gazetecilerin sorusu üzerine, "Ne vurması ya, kim diyor onu? Sanki adam öldürdük" demesi ise dikkat çekti.

Olayı inkar etti

Bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine Ali Çiçek'in "Ne vurması ya, kim diyor onu? Sanki adam öldürdük" demesi dikkat çekti. Şüphelinin adliyedeki ifadesi sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.