Hava Durumu

'Enerjimizi medya sektöründe de ispatlayacağız'

Yurttaş Holding, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2014 yılında yılın mucidi ödülüne layık görülen enerji sektöründe çığır açan Trimbox markasının ardından şimdide medya sektörüne adım attı. Tanıtım toplantısında konuşan, Holdingin CEO'su Evren Yurttaş, "İş dünyasındaki hızlı yükselişimizin dışında artık sinema ve dizi sektöründe varız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Enerjimizi medya sektöründe de ispatlayacağız'

Bilal KAYAALTI-Demet DİNÇ

Sektörde çığır açan, önce insan sloganıyla hareket eden Yurttaş Holding,  yıldırım düşmesi, trafo patlaması, elektrik voltaj dalgalanmaları ve özellikle konutlar ile işyerleri içinde oluşan voltaj darbelerinin elektrik tesisatında ve cihazlarda yol açtığı hasarları engellemek üzere  Trimbox'u geliştirmişti.  2014 yılında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilk kez verilen 'Bursa'nın Mucidi' ödülü almıştı. Ayrıca, cihaz elektrik şebekelerinde sıkça yaşanmakta olan aşırı gerilimleri 10 nanosaniyelik bir süredeki tepki hızı ile engelleyerek, evlerde, iş yerlerinde, fabrikalarda kısacası elektriğin olduğu her yerde elektrik-elektronik cihazları korumakta ve buna bağlı yangın riskini engellediği kaydedildi. Gerilim sönümleyici olan Trimbox, Elektrik İç Tesisleri Proje Hazırlama Yönetmeliğiyle de kullanımı zorunlu durumda.

DİKKAT ÇEKEN YÜKSELİŞ

Enerji sektöründe başarılı çıkışına devam eden Holding, ününü sinema ve dizi dünyasına taşıyor. 20 reklam filmi, uzun metraj film ve dizi projeleriyle sektörün iddialı şirketlerinden olmayı hedefliyor. CEO Evren Yurttaş, yaptığı konuşmada, "Şimdiye kadar üretiminin haricinde hedeflerinin 7 milyon 600 bin adet daha satış hedefleyen şirketimiz, bir hisse bir milyon olacak. İş dünyasındaki hızlı yükselişimizin mutluluğu dışında artık sinema ve dizi sektöründe varız. Reklamfobia adında yeni bir şirket kurduk ve 23 Mart'ta 'Selahattin Dınlamaz' ismiyle yeni bir sinema filminin çekimlerine başlayacağız. Filmin adını da çok düşündük ve sonunda Selahattin Dınlamaz olmasına karar verdik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.