Hava Durumu

Emmanuel Macron'un eşi olay oldu!

Fransa'da pazar günü yapılacak ilk tur oylamada 11 tane aday bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2017 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Emmanuel Macron'un eşi olay oldu!

Pazar günü yapılacak ilk tur oylamada 11 tane aday bulunuyor. O adaylardan en dikkat çekeni ve en genç olanı Emmanuel Macron. 39 yaşında olan ve eski ekonomi bakanı olan Emmanuel Macron eşi ile Fransa'nın en çok konuşulan konusu. Sebebi de Macron'un karısının aslında öğretmeni olması. Emmanuel Macron ile eşi arasındaki yaş farkı da haliyle hayli fazla.

Cumhurbaşkanı adayı olmasının yanı sıra Emmanuel Macron'un özel hayatıda bir anda dünya gündemine oturmuş durumda. Zira onunkisi bir lise aşkı. Ama bildiğimiz lise aşklarından biraz farklı. O Lise öğretmenine aşıktı. 17 yaşındaydı o zamanlar.

Aşık olduğu öğretmeni Brigitte Trogneux o zamanlar evliydi. 17 yaşında bir lise öğrencisi ile öğretmeninin aşkı hem yasalar önünde hem de özel dünyalarında hayli sakıncalıydı. Bu sebeple de aşkını içine gömüp eğitimine devam etti.

Emmanuel Macron yıllar geçse de aradan lise öğretmenine olan aşkından vazgeçmedi. 17 yaşındayken aşık olduğu Brigitte Trogneux ile evlenebilmek için onun boşanmasını bekledi.

Sonunda 2007 yılında Emmanuel Macron ilk aşkı ile evlenebildi. Brigitte Trogneux, Emmanuel Macron'un ona olan aşkını şöyle ifade ediyor:

17 yaşındayken, Emmanuel bana, 'Ne yaparsan yap, ben seninle evleneceğim!' dedi. Emmanuel Macron 39 yaşında eşi ise 56 yaşında. Aralarındaki yaş farkı hise fazlasıyla hissediliyor.

Fransa seçim sonuçları merakla beklenirken en güçlü adaylardan biri olan Emmanuel Macron ve Brigitte Trogneux nasıl yaşayacağı merak ediliyor.

56 yaşında olan Brigitte Trogneux'un ilk eşinden olan çocukları da Emmanuel Macron'u destekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.