Hava Durumu

Elimizi taşın altına koyduk

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, Yeşil Beyazlı camiayla iftarda bir araya geldi, diğer başkan adaylarını eleştiren Bozdemir, "Biz elimizi beş ay önce taşın altına koyduğumuzda ortalıkta kimsecikler yoktu. Konya maçının ardından ortaya çıkanların, Bursaspor'a hiçbir faydası olamaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 05:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 05:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Elimizi taşın altına koyduk

Bilal KAYAALTI

Yoğun bir taraftar grubu ve kongre üyelerini bir araya getiren iftarda, Bursaspor taraftarına hitaben konuşan Başkan adayı Ahmet Bozdemir, başkan seçildiği takdirde başarıya susamış, hedefi şampiyonluk ve Avrupa olan bir takım kuracaklarını söyledi. İbrahim Yazıcı yönetiminde görev alan yöneticilerde davetliler arasında yer alırken, camianın coşkusu dikkatlerden kaçmadı. Bu arada Bozdemir, başka seçildiği takdirde el sıkıştığı üç ismi, Alex Song, Stephane Mbia ve Abel Hernandez olarak açıkladı.

'2010 RUHU GERİ GELECEK'

Başkan adayı Ahmet Bozdemir, tezahüratlar eşliğinde geldiği kürsüden yaptığı konuşmada, "Şunu herkes bilsin. Başarıya endeksli bir takım kurmak için yola çıktık. 2010 ruhunu yeniden geri getireceğiz. O dönemde yöneticilik yapmış isimler de bünyemizde. Biz iyi gün değil, kötü gün dostuyuz. Yönetimimizdeki isimlerin hepsi Bursasporlu ve başarıya aç. Bizim camiamız ceketinin cebinde başka takımların rozetini taşıyanları kulübün başında görmek istemiyor. Bizler yeşil beyazlı renklere sevdalıyız. Münafık değiliz. Bursasporluyuz. Zor günde bu takıma destek veren karakterde insanlarız, bu şehrin çocuklarıyız. Duydum ki iki başkan adayı birleşmek için görüşüyormuş. Hepsi de birleşse fark etmez. 7-8 oyuncu ile görüşüyoruz. İyi transferlerimiz var. 2 yıldan beri yaşanan kötü gidişe dur demek istiyoruz. Bursaspor taraftarı bu üzüntüyü hak etmiyor. Bizim stadımızın yüzde 30'u kaçak. Şu anda ne yaparsanız yapın, isterseniz 250 milyon TL'lik sponsorluk bulun böyle bir hakka kimse sahip değil. Geldiğimiz günden itibaren ilk 3 yıl çok önemli işlere imza atmak istiyoruz. Büyük hedeflerle geliyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.

'3 İSİMLE ANLAŞTIK'

Konuşmasında yapamayacakları hiçbir projeyi camiayla paylaşmadıklarını belirten Ahmet Bozdemir, "İki tane önemli projemiz var. Birincisi Bursaspor Koleji. Bu muhteşem tesisin yapılacağı arsanın tapu sahibi de yönetim kurulumuz yer alan bir arkadaşımızın.  İkinci projemiz de Bursaspor Spor Tesisi. 362 gün içerisinde temeline başlayıp 1 sene içinde bitirmeyi hedefliyoruz. 22-23 milyon TL civarında yıllık getirisi var. İki projenin toplam geliri ise yıllık 40 milyon TL civarında. Bizler doğru insanlarız. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Şunu herkes bilsin, bizler geldiğimiz takdirde Ali Ay yönetiminde yaşanan olayların hiçbiri yaşanmayacak. Transferle ilgili ve hocamızla ilgili açıklama yapacağım. 2 oyuncu ile anlaştık. Birçok futbolcu ile de görüşüyoruz. Elimizde geniş bir futbolcu listesi var. Seçildiğimiz anda Bursaspor'a gelmeye can atan üç isim var. Onlar da Alex Song, daha önce Trabzonspor'da forma giymiş olan Stephane Mbia ve Hull City forması giyen Abel Hernandez" dedi.

Bozdemir konuşmasının son bölümünde diğer başkan adaylarıyla asla birleşmeyeceğine belirterek, " Bursaspor camiası şunu bilsin, adaylarla asla birleşmeyeceğiz. Biz bu yola baş koyduk. Tek başına yola çıktığını söyleyip bizi on kere 'birleşelim' diye arayanlar var. Biz kimseyle birleşmeyeceğiz. İsterse ikisi, üçü birleşsin; bizim için hiç fark etmez" dedi. Bozdemir; "Biz eğer seçilirsek üç yıl boyunca şampiyonluk hedefliyoruz. Geldiğimiz günden itibaren ilk 3 yıl çok önemli işlere imza atmak istiyoruz" diye açılamalar yaptı.

Yeşil beyazlı tribünlerin yakından tanıdığı Giresun doğumlu Bursaspor sevdalısı bağımsız Milletvekili adayı Bülent Akça,  Başkan Adayı Ahmet Bozdemir'e başarılar diledi, destek verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.