Hava Durumu

Ekipler minareye çıkan şahıs için seferber oldu

Aydın'da polis ve itfaiye ekipleri, ailevi sorunlarından dolayı bunalıma girerek tadilatta olan caminin minaresine çıkan şahıs için seferber oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Ekipler minareye çıkan şahıs için seferber oldu

Vatandaşlar intihar girişimi için minareden kendisini sarkıtan şahsı gösteri izler gibi seyretti.


Edinilen bilgiye göre, ailevi sorunlarından dolayı bunalıma giren bir şahıs Efeler ilçe merkezinde bulunan ve bir süredir tadilatta olan tarihi Ramazan Paşa Camiine geldi. Önce tadilatta olan camide çalışanlara tuvaletin yerini sorduğu öğrenilen şahıs daha sonra inşaat tadilat çalışması dolayısıyla kapısı açık olan minareye girdi. Bir süre sonra minarenin tepesinden kendisini sarkıtmış haldeki vatandaşı gören çevre sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. 


Bölgeye gelen polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de minarenin dibine branda açtı. F.A. Y. isimli şahsın minareden inmesi için bir süre dil döken ekiplerin uğraşı sonuç vermeyince bölgeye aynı evde yaşadıkları öğrenilen kadın getirildi. 


Kadının F.A.Y.'yi eve alacağını belirtmesi üzerine şahıs intihar girişiminden vazgeçip minareden indi. Daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen F.A.Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.