Hava Durumu

Eğitimli dedektör köpek 'Limit'ten kaçış yok

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri son zamanların en büyük uyuşturucu operasyonuna imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Eğitimli dedektör köpek 'Limit'ten kaçış yok

Uyuşturucu kullanıcısı olarak yakalanan bir şüphelinin verdiği ifadeden yola çıkan jandarma, satıcı ve kuryeye ulaştı. Satıcı olarak tespit edilen şüphelinin evinde narkotik dedektör köpeği 'Limit'in de katıldığı operasyonda yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. 


Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldığı bir ihbar üzerine yaptığı incelemede Karlı Mahallesi'nde S.K.'nin üzerinde bir miktar uyuşturucu buldu. İçici olduğunu belirten S.K. hakkında işlem yapılırken, jandarma satıcı ve kuryeye ulaşmak için soruşturmayı genişletti. Yapılan araştırmalar sonucunda jandarma ekipleri satıcı olduğu belirlenen A.Y. ile kurye S.Ö.'yü düzenlediği operasyonda gözaltına aldı.
Narkotik dedektör köpeği 'Limit'in de katıldığı operasyonda A.Y.'nin evinde bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Jandarmadaki ifadesinin Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edilen A.Y. 'uyuşturucu satıcılığı' suçundan tutuklanırken, kurye olarak çalıştığı iddia edilen S.Ö., denetimli serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.