Hava Durumu

E.Yeni Malatyaspor, 5 haftadır galibiyete hasret

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. Sarı-kırmızılılar, gol yollarında etkisiz bir görüntü çizdiği bu haftalarda ise sadece 2 gol atabildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
E.Yeni Malatyaspor, 5 haftadır galibiyete hasret

Sezona Ertuğrul Sağlam ile başlayan ve ardından da Teknik Direktör Erol Bulut'u takımın başına getiren Yeni Malatyaspor, genç teknik adam ile çıktığı 9 lig müsabakasında 2 galibiyet, 3 beraberlik, 4 de yenilgi alarak 9 puan topladı. Malatya ekibi, Süper Lig'de geride kalan 15 haftada ise hanesine 16 puan yazdırdı. Oynadığı son 5 maçta galip gelemeyen sarı-kırmızılılar, galibiyet hasretini 450 dakikaya çıkardı.

Yaşadığı gol kısırlığı sorunu nedeniyle puan almakta zorluk yaşayan Doğu temsilcisi, söz konusu karşılaşmalarda Başakşehir'e 2-0, Alanayaspor'a 1-0, Göztepe'ye 3-2 yenilirken, Beşiktaş ve Akhisarspor ile de golsüz berabere kaldı. Malatyaspor, Bulut yönetiminde oynadığı 9 mücadelede rakip ağları 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, topladığı 9 puanın 5'ini iç sahada 4'ünü ise deplasmanda elde etti. Süper Lig'deki ilk sezonunu yaşayan sarı-kırmızılı takım, oynadığı maçlarda pozisyon üreten bir görüntü çizmesine rağmen golcülerinin üretken olamaması nedeniyle skor üretmekte sıkıntı yaşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.