Hava Durumu

Dündar'dan sorunlara yerinde çözüm

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, başkan yardımcıları ve belediye bürokratlarıyla birlikte Kiremitçi ve Doğanbey mahallelerini ziyaret ederek vatandaşın şikâyet ve önerilerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Dündar'dan sorunlara yerinde çözüm

Kiremitçi ve Doğanbey mahallelerinin Bursa'nın merkezinde, yeni ve modern yapılaşmanın, yerleşimin olduğu bir bölgede yer aldığını ifade eden Dündar,"Ancak, hala TOKİ ile devir sorunlarından kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşanıyor. Öncelikle bunun çözülmesi gerekiyor" dedi.

'ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ'

Sosyal belediyecilik ilkelerinin temelini oluşturan yerinden ve birlikte yönetim anlayışının bir gereği olarak, mahalleleri ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Doğanbey ve Kiremitçi Mahallelerimiz de, gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinin ardından, yönetimsel sorunlar yaşıyor. Şu anda yaşanan sıkıntıların temelinde de yönetim sorunu yatıyor. Belediye olarak biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Temizlik, çevre düzenlemesi, park ve yeşil alanların bakımı gibi konularda bir sıkıntı yok. Bizim yönetimin izni ve bilgisi olmadan, okul, sağlık ocağı ve benzeri bir takım hizmetleri yapmamız mümkün değil. Vatandaşlarımızın bir kısmı bunu biliyor ancak, bilmeyenler, belediyenin kendileriyle ilgilenmediğini düşünüyor. Böyle bir şey asla söz konusu değil" dedi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, "Yaşanan sıkıntıların büyük oranda vatandaş ve yönetim arasında olduğu anlaşılıyor. Başkanımız, hizmet ve iletişim noktasında bir sorun olmadığını söylüyor. Muhtarımız da aynı görüşü paylaşıyor. Mahalle sakinlerinin TOKİ ile yönetimsel anlamda yaşadıkları sorunu çözmek için belediye ile ortak hareket etmeleri en doğrusu olur. Bizler de sorunların çözümü noktasında gerekli girişimleri ve takipleri yapacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.