Hava Durumu

Döve döve öldürüp, varilin içine attılar!

16 yaşındaki genç kız döve döve öldürüldükten sonra, bir kamyonetin arkasındaki varilin içinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 00:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 00:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Döve döve öldürüp, varilin içine attılar!

Döve döve öldürülen genç kızın cansız bedeni, bir kamyonetin arkasındaki varilin içerisinde bulunmuştu. Mahkemede ortaya çıkan detaylar kan dorndurdu.

Genç kızın katil zanlısı olduğu şüphelenilen 36 yaşındaki Zlatko Sikorsky, Brisbane'de gözaltına alındı. Sikorsky'nin Larissa'ya tecavüz ettiği ve öldürdüğü belirlendi.

Cezaevine gönderilen adamın mahkemesi sürerken, dünkü duruşma sırasında genç kıza ölmeden önce uyuşturucu verilmiş olduğu ortaya çıktı.

Larissa'nın arkadaşı Chantelle Maker tanık kürsüsüne çıkarak olay gününe dair açıklamalarda bulundu. Chantelle, katil zanlısı Zlatko Sikorsky'ni Larissa'yı dövdüğünü, kendisinin de "hayatta kalabilmesi için" Larissa'ya uyuşturucu verdiğini itiraf etti.

"Baştan aşağı mosmor kesilmişti" dediği arkadaşını hayatta tutmaya çalıştığını anlatan Chantelle, Sikorsky'nin kendisini kaçırdığını ve öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

Larissa'nın başka bir arkadaşı olan Rachelle Pilon da tanık kürsüsüne çıktı. Rachelle, Larissa Sikorsky tarafından kaçırılmadan önce beraber uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf etti.

Savunma avukatı Tim Ryan, Rachelle'e neden uyuşturucu aldığını sorduğunda ise Zlatko Sikorsky'nin silahı olduğunu ve korktuğunu söyledi.

Cinayetten yargılanan Zlatko Sikorsky, Larissa Beilby'ye tecavüz ve işkence etmekten suçlarından da yargılanıyor.

Katil zanlısı Sikorsky, Larissa ile ölümünden birkaç önce tanışmıştı. İkili iddiaya göre arakdaş olarak görüşmeye başlamıştı.

36 yaşındaki Zlatko Sikorsky, 16 yaşındaki genç kıza aralarında "fantezi" adı verilen uyuşturucu maddenin de olduğu yasal olmayan ve bağımlılık yapıcı maddeler veriyordu.

Larissa'nın 18 yaşından küçük olduğunu bilmediğini ileri süren Zlatko Sikorsky, genç kız tarafından reddedilince onu kaçırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.