Hava Durumu

Derecelendirme kuruluşlarına sert çıkış! İndirmezseniz namertsiniz!

AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüreceği Bağlarbaşı seçim ofisini coşkulu bir törenle açtı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 07:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 07:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Derecelendirme kuruluşlarına sert çıkış! İndirmezseniz namertsiniz!

Ayşe Nur ESEN/ Ali KAMUR

Açılış törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sayılgan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa katılan kalabalığa hitap eden Vekil Aydın, "AK Parti'nin iktidara gelmesiyle, iç ve dış güçlerin yapacağı tüm ihanetler kursağında kaldı. Tek davaları; İslam alemine, Türkiye'ye zarar vermek olan ABD, Batı ve içimizdeki ihanet çeteleri AK Parti'nin güçlü duruşuyla kirli emellerine ulaşamadı. Ülkemiz bugüne kadar Türk'ü, Kürt'ü,  Arap'ı Çerkez'i Sunnisi ve Alevi'siyle bir arada kardeşçe yaşamıştır. Fakat dış mihrakların da kışkırtmasıyla son yıllarda bir ırkçılık problemimiz oldu. Türk-Kürt nasıl karşı karşıyayız getiririz onun hesaplarını yapıyorlar. Fakat onlar bir şeyi gözlerinden kaçırıyorlar... Bitlisli Mehmet, Muşlu Ömer, Edirneli Hasan hepsi Çanakkale'de yan yana yaratıyor. Tüm gaye bu birlikteliği bölmek. Diğer taraftan; Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın dünya güçlerinin jandarması olan İsrail'e 'one minute' demesi kafalarını karıştırdı. Şimdi de AK Parti'nin İslam aleminin ve Türkiye'nin hakkını savunmaması için her türlü kirli oyunu tezgahlıyorlar" dedi.

OYUNLARI BOŞA ÇIKACAK

 Açıklamalarının devamında istikrar vurgusu yapan Vekil Aydın, "Gezi eylemleri, 17-25 aralık ve 15 Temmuz hain darbe girişimiyle her yolu denediler.  Allah ve bu milletin ferasetiyle tüm bu tehditleri atlattık. Türkiye Cumhuriyeti'ni parçalamanın kolay olmadığını onlar da biliyorlar. Bu sebepten de  her yolu deniyorlar. 22 Mayıs'ta seçim kararı alınmıştı. 22 Mayıs'tan sonra ise kredi derece kuruluşları Türkiye'nin kredi notunu bir gecede indirdiler... İndirmezseniz namertsiniz! 24 Haziran'dan sonra Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve AK Parti'nin Meclis'teki çoğunluğunda çok daha sağlıklı bir şekilde yoluna devam edecektir . Korkuları bundan. 'Dövizi arttırarak zarar verebilir miyiz?' oyunları boşa çıkacaktır. Bu milletin feraseti 15 Temmuz'da neyse 24 Haziran'da da o olacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.