Hava Durumu

Deniz Seki'nin son hali herkesi şaşırttı!

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Deniz Seki, son paylaşımıyla gündem oldu. Takipçileri yeni şarkısının kapak çekimi için objektif karşısına geçen 50 yaşındaki şarkıcıyı tanımakta zorlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Deniz Seki'nin son hali herkesi şaşırttı!

Deniz Seki, 2.5 ayda 22 kilo vererek, 36 beden olmuştu. Sık sık zayıfladığını gösteren paylaşımlarda bulunan şarkıcı, değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor.

Yeni şarkısının kapak çekimi için objektif karşısına geçen Deniz Seki'nin son hali olay oldu. Takipçileri, ünlü şarkıcıyı tanımakta zorlandıklarını belirtti.

"SANKİ BAŞKA BİRİ" 

Sosyal medya kullanıcıları, Deniz Seki'nin gönderisine; "Bu kim?", "İsmini yazmasanız tanıyamazdım", "Nasıl bu hale geldiniz formülünü söyleyin," "Deniz Seki siz misiniz?", "Jennifer Lopez'e ne kadar benzemişsiniz", "Sanki başka biri" şeklinde yorumlar yazdı.

Sıkı bir beslenme ve spor programı uygulayarak fazla kilolarından kurtulmayı başaran şarkıcı, fotoğraf uygulamasının da yardımıyla adeta 25 yaş gençleşti.

"BACAKLAR EKSTRA İNCE, KEFİLİM" 

2.5 ayda 22 kilo veren Deniz Seki, Kasım 2020'de Instagram hesabından bu kareyi paylaşmıştı. Bir takipçisi, şarkıcıya, "Filtreyi abartmışsınız, bacaklar çöp kadar kalmış" şeklinde yorum yapmıştı.

Deniz Seki'yi zayıflatan diyetisyen ve yaşam koçu Şeyda Coşkun, o yoruma kayıtsız kalmamış, "Bacaklar gerçekten ekstra ince, ben kefilim" yanıtını vermişti.

Yaklaşık on kilo verdiğini söyleyen 50 yaşındaki sanatçı, "Yirmi kilo daha vermeyi düşünüyorum. Bol bol spor yapıyorum" açıklamasını yapmıştı.

1995 yılında birinci olduğu 'Pop Show' yarışmasına katıldığında henüz 25 yaşında ve 36 beden olan Deniz Seki, Şubat 2018'de 90 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuştu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.