Hava Durumu

Darp edip, 7 metre yükseklikten dere yatağına attılar!

İstanbul'da 4 kişi otomobil alım satım bahanesiyle bir restoran sahibini gasp etmeye çalıştı. Saldırganlar tarafından feci şekilde darp edilen adam, 7 metre yükseklikteki dere yatağına atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2020 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Darp edip, 7 metre yükseklikten dere yatağına attılar!

Habertürk'ten Emrah Doğru'nun haberine göre, İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, 4 kişi otomobil alım satımı bahanesiyle bir restoran sahibini alıkoydu. Edinilen bilgiye göre 4 saldırgan silah zoruyla mağdurdan önce para istedi. Bu isteğin ardından ise insanın kanını donduran bir şiddet uyguladılar.

Estetik Cerrahı Prof. Özmen : botoks değil, yasaklanması gereken kalıcı dolgu maddeleri öldürüyorFatih'te yabancı uyruklu genç kadın apartmanın merdivenlerinde ölü bulunduErbaş'tan Kur'an kursunda şiddete soruşturma talimatıÇocuğu kale direğine bağlayıp darp ettiler! Kulağını kestiler!Manisa'da vatandaşların kuyumcu tarafından dolandırıldığı iddiasıAntik kent'in taşları ile cami ve 3 tane köprü yapılmış

DERE YATAĞINA FIRLATTILAR

Şiddetin ardından ise mağdur, 7 metre yükseklikten bir dere yatağına atıldı. Ağır yaralanan restoran sahibinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Gasp dehşetini gerçekleştiren saldırganlar polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar önce serbest bırakıldılar.

4'Ü İÇİN YENİDEN YAKALAMA KARARI

Daha sonra ise serbest bırakılan 4 kişi hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Zanlılardan birinin askerde olduğu, üçünün ise arandığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.