Hava Durumu

Daha yaşanabilir bir Orhangazi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, görevdeki 4 yılını tamamlamasının ardından Sakallı Tesisleri'nde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Daha yaşanabilir bir Orhangazi

Ayşe Nur ESEN/ Ali KAMUR

4 yılda yapılan tüm çalışmaların paylaşıldığı toplantıya; Orhangazi'deki tüm Sivil Toplum Kuruluşları, Ak Parti teşkilat mensupları, Muhtarlar, Yerel ve Ulusal Medya temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Çağlayan, kendileri için Orhangazi'nin bir sevda olduğunu bu kente hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceklerini belirtti.

PARMAKLA GÖSTERİLECEK BİR İLÇE

Tanıtım filminin ardından geride kalan 4 yılı değerlendiren Orhangazi Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Kaya "Tanıtım filmi ve geriye dönüp baktığımızda Orhangazi'nin 4 yılda ne kadar geliştiğini, her şeyin ne kadar değiştiğini net bir şekilde gördük. Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Dört yıl önce toplumun önüne çıktığımız zaman bizler bunun sözünü verdik. Bu memnuniyetimi bu sürece katkı sunan herkese dua ediyorum. Birlik beraberlik güç anlamına geliyor, ülke ve ilçe olarak da güç elde etmek istiyorsak birlik olmamız lazım. Bütün güzellikler açısından Orhangazi Türkiye'de parmak ile gösterilecek bir ilçedir. MHP ilçe başkanı Necati Güneş sağolsun her gördüğü sorunu bizlere ulaştırarak çözüm için bizleri arıyor. İşte muhalefet budur. Muhalefet zaten bizlere yardımcı olmaktır. Ben tekrar kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Sinevizyon eşliğinde yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Orhangazi Ak Parti Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Bir olmadığınız sürece ne kadar gayret ederseniz edin hiç bir netice alamayacağınız aşikardır. Bundan sonraki süreçte aynı ruh, aynı birliktelik ile bu çalışmaları yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum. Bunların yanında Büyükşehir ve hükümetimizin de desteğini unutmamak gerekiyor. Orhangazi'de halkımızın beklentilerini karşılama noktasında yola çıkmıştık. Başta il başkanlığımız olmak üzere, Milletvekillerimize süreç içerisinde bütün bakanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm çalışmalar onların samimi gayretleri nihayetinde gerçekleştirildi. Biz bu görevi devraldığımızda şehrin her yeri tarumar bir vaziyetteydi, altyapı çalışmaları yüzde 50'ler seviyesindeydi. Biz hem kalan bölümü ve daha fazlasını tamamladık hem de üst yapının tamamını asfalt kapladık. Şehirde 2 yıl içinde 500 civarında cadde ve sokağın asfalt, parke ve kaldırım çalışmalarını bitirdik. Bununla birlikte dış mahallelerimizde de alt ve üst yapıları büyük oranda tamamladık. Yeni dönemde de birçok projeyi hayata geçireceğiz, önümüzdeki süreçte Kale Sosyal Tesisi, Göl Sahil düzenlemesi, Açıkhava Tiyatrosu bölgesindeki park düzenlemeleri, Hürriyet Mahallesi'ne yapılacak Orgöç ve Hürspor sosyal tesisleri gibi birçok projeyi de hayata geçirmiş olacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.