Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu milleti kimse yeneme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de AK Parti il teşkilatının yemeğinde, "Türkiye'yle oynayabileceğini sananlar ders aldı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2019 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu milleti kimse yeneme

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Bizler, bir oldukça, beraber oldukça, kardeş oldukça iyi kötü günümüzde birbirimizin yanında oldukça Allah'ın izniyle bu milleti kimse yenemez. Bu milleti kimse yenemez. Türkiye gibi ülkeler çarpıt sisteme itiraz ederek adalet taleplerini açıkça ifade ediyor. Türkiye'yi diledikleri gibi oynayabilecekleri elindekileri alabileceklerini alabileceklerin sananlar son gelişmelerle bir kez daha derslerin almıştır. Türk milleti, bugün de istiklali ve istikbali için gerekirse tüm dünyayı karşısına alabileceğini bir kez daha ispatlamıştır. Türkiye'yle oynayabileceğini sananlar ders aldı

Kimse bizim bayrağımıza ezanımıza toprağımıza el uzatmayacak. Hele hele saldırmayı aklından geçirmeyecek. Bu şartı kabul eden herkesle birlikte çalışmaya hazırız. Terör örgütlerin kullanarak bölgemizde istedikleri gibi at oynatabileceklerini sananlar işin o kadar kolay olmadığın artık kabul etmeliler. Birleri aynı yanlışı yapmaktan yorulmadı. Son gelişmeler tüm dünya için bir dönüm noktası olacaktır. Türkiye kendi güvenliğini sağlamanın yanında küresel düzeyde adalet ve huzurun sağlanmasına öncülük edecektir. 

Ülkemizin son 17 yılına damgasını vuran parti olarak geleceğimizin aydınlığı için var gücümüzle devam ediyoruz. İlk günkü kararlılıkla çalışıyoruz. Bizim kapımız kimseye kapalı değildir. AK Parti'nin gönlü 82 milyonun tamamını içine alıyor. AK Parti'nin kapıları da ülkesine hizmet etmek isteyen herkese sonsuza kadar açık. Gelmek istemeyen olursa zorla içeri sokacak değiliz. AK Parti ne kadar güçlü ise Türkiye'nin önü o kadar açıktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.