Hava Durumu

Çocukların gözü önünde ateş açtı!

Sefaköy'de sokağı kapatan damadın arkadaşları tabancalarla çocukların gözü önünde güpegündüz havaya ateş açtı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çocukların gözü önünde ateş açtı!

Küçükçekmece Sefaköy Tevfik Bey Mahallesi Ağrı Sokak üzerinde dün öğle saatlerinde gelini almaya giden damat ve arkadaşları konvoy yaparak yola çıktı. Dörtlülerini yakarak, yüksek ses sitemine sahip büyük kolon otomobilinin de içerisinde olduğu konvoyla etrafa rahatsızlık veren grup, semtte dakikalarca turladı. Grup bir süre sonra otomobillerle gelinin evinin olduğu sokağa girerek yolu trafiğe kapattı.

Damat ve arkadaşları ardından sokak üzerinde davullu ve zurnalı halay çekmeye başladı. Eğlence sürdüğü esnada grubun içerisinden 2 genç, belindeki tabancaları çıkartarak güpegündüz havaya ateş açmaya başladı. Sesi duyan 3 küçük kız korkudan babalarına sarılarak korunmaya çalıştı. Binalardaki vatandaşları ve sokaktaki çocukları bir an olsun düşünmeden defalarca sıkan gençler, gelinin çıkmasıyla birlikte konvoy halinde yeniden yola çıktı. Magandaların havaya ateş açtığı o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. 



ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE HAVAYA ATEŞ AÇIP TÜNEL KAPATTILAR 
İstanbul'da önceki gün akşam saatlerinde yaşanan bir başka olayda da, asker arkadaşlarını uğurlamak isteyen gençler evin önünde toplandı. Burada meşaleler yakarak "ülkücü yemini" eden gençler ardından arkadaşlarını havaya fırlattı. Gençler daha sonra evin önünde tabancayla havaya defalarca ateş açtı. Geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan başka bir olayda ise yine asker uğurlama konvoyu yapan gençler otomobillerine bindikten bir süre sonra Kağıthane-Piyalepaşa Tüneline girdi.

Tünelde araçlarının durdurarak inen gençler, asker arkadaşlarını elleriyle havaya fırlatarak eğlendi. Gençlerin trafiği kesmeleri nedeniyle tünelde uzun araç kuyrukları oluştu. Yolcu otobüslerinin de trafikte kaldığı olayda, vatandaşları bir an olsun umursamayan gençler, "en büyük asker bizim asker" sloganları atarak tünel trafiğini birbirine kattı. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 
Polis ekipleri magandaları yakalamak için çalışma başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.