Hava Durumu

Çocuk Üniversitesi'nden anlamlı etkinlik

Bursa Çocuk Üniversitesi'nde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlandı. Üniversiteli minik öğrenciler, bu özel günde büyüklerine mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2017 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2017 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çocuk Üniversitesi'nden anlamlı etkinlik

Öğrencileri hayata hazırlayan, onların doğru eğitimlerle iyi bir birey olmasını hedefleyen Çocuk Üniversitesi'nde gündem hayvanlar ve hayvan hakları oldu. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Bursa Çocuk Üniversitesi Mustafakemalpaşa Kampüsü'nde etkinlikler düzenlendi. Minik öğrenciler günün anlam ve önemini öğrenerek büyüklerinde de bu konuya dikkat çekmeye çalıştı.

MİNİKLERDEN MESAJ

Üniversiteli öğrenciler aynı zamanda ellerindeki minik pankartlarla mesaj gönderdi. "Onlar bize emanet" "Hayvanları sevelim, onlara sahip çıkalım" "Sokağındaki hayvanın yaşamını savun" gibi mesajlarla hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, hayvanların korunması, sevilmesi adına toplumda farkındalık yaratmaya çalıştı.

"SEVGİYİ AŞILIYORUZ" 

Bursa Çocuk Üniversitesi Mustafakemalpaşa Koleji Müdür Yardımcısı Tuğba Atış ise çocuk üniversitesi olarak 4 Ekim için özel olarak yapılan etkinlik hakkında kısa bir açıklama yaptı. Öğrencilere küçük yaştan itibaren hayvan sevgisini aşılamayı hedeflediklerini söyleyen Atış, "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde dünyada yalnız yaşamadığımızı ve hayvanların da bizim kadar yaşam hakları olduğunun bilincini öğrencilere anlatıyor ve onlara sevgiyi aşılıyoruz" dedi. Atış ayrıca minik öğrencilerle gerçekleştirdikleri bu etkinliklerin büyüklerde de büyük bir etki yarattığını aktararak, Çocuk Üniversitesi ailesi olarak toplumsal, önemli konulara dikkat çekmeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.