Hava Durumu

CNN, Akşener'e gazı verdi! Sen Türkiye'nin...

ABD merkezli haber kanalı CNN Internatıonal, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener hakkında bir haber yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
CNN, Akşener'e gazı verdi! Sen Türkiye'nin...

ABD merkezli haber kanalı CNN International, Türkiye'nin kitlendiği 24 Haziran seçimleriyle ilgili bir haber yayımladı. İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Adana mitingini takip eden kanal, Akşener güzellemesi yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı Akşener ile bir röportaj yapan CNN, okuyucularının karşısına "Meral Anne: Erdoğan'ı ofisinden çıkarmaya çalışan kadın"başlığıyla çıktı.

"GENÇLER BANA MERAL ANNE DİYOR"

Türkiye'nin uzun süredir erkekler tarafından yönetildiği söyleyen Akşener, "Türkiye çok uzun bir süredir erkekler tarafından yönetiliyor. Bazı insanlar bana abla diyor ama birçok genç insan "Meral Anne" diyor ve ben anne olmayı seviyorum" yorumunu yaptı.

"O TÜRKİYE'NİN DEMİR LADY'Sİ"

Haberde, Akşener'in siyasi kariyerine ve içişleri bakanlığı yaptığı süreç anlatılırken, Akşener'den "Türkiye'nin Demir Lady'si" olarak bahsedildi.

"ERDOĞAN İLE MÜCADELE EDİYORUM"

Türkiye'nin seçimden sonra geçmeyi planladığı başkanlık sisteminin demokratik olmadığını ve Erdoğan'ın sürekli kendisiyle uğraştığını ileri süren Akşener, "Son 2.5-3 yıldır Erdoğan ve şahsi davranışlarıyla mücadele ediyorum. Bu seçimler, Erdoğan'ın istediği seçim. Bu başkanlık sistemi Batı demokrasilerindeki gibi değil. Kontrol mekanizmamız yok"ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.