Hava Durumu

Cinsel taciz iddiasına şoke eden açıklama!

ABD Başkanı Donald Trump, bir köşe yazarına cinsel tacizde bulunduğu iddialarına 'Benim tipim değil' diyerek yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2019 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2019 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Cinsel taciz iddiasına şoke eden açıklama!

ABD'li köşe yazarı ve yazar E. Jean Carroll, New York Times'a verdiği röportajda Başkan Donald Trump'ın 90'lı yıllarda kendisine cinsel tacizde bulunduğunu açıklamıştı. Carroll, Trump'ın 1995'te Bergdorf Goodman adlı bir mağazada kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ifade ederek New York Polis Teşkilatı ile iş birliğine hazır olduğunu ve kanıtlayabileceğini açıklamıştı.

ABD Başkanı'ndan o suçlamalara yanıt geldi. Trump, ikilinin birlikte karesi olmasına rağmen, Carroll'ın kim olduğuna dair hiçbir fikri olmadığını belirtti ve bunu kanıtlamak için "benim tipim değil" ifadelerini kullandı. Trump ayrıca Carroll'ın bu iddiaları yeni çıkacak kitabı için uydurduğunu belirtti.

Ancak cinsel taciz suçlamalarına Trump'ın 'tipim değil' diyerek alaycı bir şekilde yanıt vermesi büyük tepkiye yol açtı. 

2016'da Trump yine kendisini cinsel taciz ile suçlayan bir kişi için "Yalan söylüyor. Tipine bakın, hiç sanmıyorum. İnanın bana benim ilk tercihim olmazdı" sözlerini kullanmış ve büyük tepki çekmişti. 

New York Valisi Bill de Blasio ise polis soruşturmasına izin vereceğini ifade ederek "Gerçeği hepimiz göreceğiz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.