Hava Durumu

Cezaevinden firar girişimi çatıda son buldu!

İzmir'in Buca ilçesinde iş için verilen malzemelerle 20 metre uzunluğunda merdiven yapıp ceza evinden kaçmaya çalışan 6 mahkum jandarma ekiplerince son anda yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Cezaevinden firar girişimi çatıda son buldu!

Buca Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumunda değişik suçlardan dolayı kalan H.T., B.C., R.D., R.U.Ö., B.D. ve A.B. kendilerine çeşitli el işleri için verilen örgü iplerini ve fırça saplarını kullanarak yaklaşık 20 metre uzunluğunda "halat merdiven" yaptı.

Havalandırmanın kapatılması ve sayımların yapılmasından sonra harekete geçen mahkumlar, tuvaletlerden söktükleri musluklarla kapıyı kırarak havalandırmaya çıktı. Havalandırmadan çatıya ulaşan 6 mahkum, jandarma ekiplerince fark edildi. Mahkumların firar etmesini engellemek için havaya ateş açan Jandarma ekipleri, mahkumların firar girişimini son anda önledi. Çatıya çıkan mahkumlar itfaiye merdiveniyle çatıdan indirilirken, mahkumlardan birinin çatıya çıkamadan diğerinin ise 10 metrelik iç havalandırma boşluğundan atladığı sırada ayağının kırıldığı öğrenildi. 


Ayrıca firar etmeye çalışan mahkumların çatıda jandarma ekiplerince yakalanma anı cep telefonuyla kaydedilirken, itfaiye merdiveniyle çatıya çıkan jandarma ekiplerinin firar etmeye çalışan 4 mahkumu yakalama anı bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.