Hava Durumu

Çekirge parkına kavuşsun

Bir yıl sonra taşınacağı açıklanan Çekirge Devlet Hastanesi'nin boşaltılacak olan arazisi ve çevresindeki boş arsaların park yapılmasıyla ilgili Osmangazi Belediyesi'ne öneri getiren MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Çekirge parkına kavuşsun, nefes alsın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çekirge parkına kavuşsun

Bilal KAYAALTI

Bursa için elini taşın altına koyduğunu, şehrin yaşanılabilir hale gelmesi için çaba sarf ettiğini söyleyen Cemil Aydın, Çekirge'nin ne önemli bölgesinin bir an önce nefes alacak bir hale getirilmesi için ciddi adımlar atılması gerektiğine dikkat çekti. Aydın, " Çekirge Devlet Hastanesi karşısındaki 2 dönümlük arazi için bölge halkının park ve spor alanı isteği mevcut. Osmangazi Belediyesi şubat ayı meclis oturumunda gündeme taşıdık. Sayın Başkan Mustafa Dündar, 'park yapacağız' dedi. Mayıs ayında faaliyete başlandı, etrafı betonla çevrildi, duvarlara taşlar döşendi, zemin düzeltildi. Sonra çalışma nedense durdu. Aylardır bekliyor. Otlar ve çalılar alanı kapladı"

PROJE HAYATA GEÇSİN

Mahalle muhtarı Çoşkun Alıntaş'la  yerinde tespitlerde bulunduklarını ve ortaya çıkan tabloyu  kamuoyunun bilgisine sunmak istediğini belirten Cemil Aydın, "Hem mahalle sakinlerine, hem de hastaneye gelecek olan vatandaşlarımıza hizmet verecek olan bu park yapımından niye vazgeçildi? Osmangazi Belediye Başkanlığı'nın başladığı ve yarım bıraktığı bu projeyi tamamlaması için göreve davet ediyor, gecikme gerekçesi için açıklama bekliyoruz diye ifadeler kullanırken, muhtar Alıntaş ise şunları söyledi: Burası bir an önce Bursalıların huzur içinde oturup çay ve kahvelerini yudumladıkları yer olmalı. Hızla betonlaşan şehrimiz yeşil bir alanı daha olmalı" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.