Hava Durumu

Çekirge Kavram Koleji Bölge Şampiyonu oldu

Bursa Şampiyonluğu'nun ardından Marmara Bölge Şampiyonluğu'na da uzanan Çekirge Kavram Koleji Bayan Basketbol Takımı, şehrimizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2020 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çekirge Kavram Koleji Bölge Şampiyonu oldu

Ali AKAT

Kocaeli'de düzenlenen Marmara Bölgesi Liselerarası Bayan Basketbol Şampiyonası'nda Bursa temsilcisi Çekirge Kavram Koleji fırtınası esti. Turnuvadaki ilk maçında İstanbul Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni 79-69'luk skorla mağlup eden Kavram'ın Sultanları, ikinci müsabakada ise Bolu Emine Baysal Anadolu Lisesi'ni 64-29 gibi faklı bir skorla mağlup etmesini bildi. Turnuvadaki iki maçını da kazanan Çekirge Kavram Koleji Bayan Basketbol Takımı Marmara Bölgesi şampiyonu olarak 17-20 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri'ne katılmaya hak kazandı. Şampiyona Samsun, Kayseri, Karaman ve Balıkesir illerinden birinde yapılacak.

HEDEF ALTIN MADALYA

Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri'nde 12 takımın mücadele edeceğini kaydeden Çekirge Kavram Koleji Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Arif Bingöl, "Bu önemli şampiyonada Bursa'yı temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. Marmara Bölge Şampiyonu olan takımımı tebrik ediyorum. Çalışmalarımızın karşılığını şampiyonlukla almak bizi son derece gururlandırdı. Türkiye Şampiyonası'ndan da altın madalyayla dönmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk kupasını Bursa'ya getirmek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.