Hava Durumu

Çatıya çıktı! Küçük kızı ağlayarak yalvardı

Denizli'de eşini ve çocuklarını görmek için gelen cezaevi firarisi, polis ekiplerini görünce çatıya çıkarak kaçmaya çalıştı.Daha sonra kaçamayacağını anlayınca atlamak istediğini söyledi.Şahsın küçük kızı,babasının aşağıya inmesi için gözyaşı ile yalvardı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2019 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çatıya çıktı! Küçük kızı ağlayarak yalvardı

Olay, saat 15.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, açık cezaevi firarisi olduğu öğrenilen B.K, eşi F.K. ile çocukları B.K, A.K. ve N.K.'yı görmek için evine geldi. B.K.'yı bölgede araştıran ve evde olduğunu tespit eden polis ekipleri yakalamak için çalışma başlattı. Polisi fark eden B.K, kapıdan kaçmaya çalıştı ancak kaçamayacağını anlayınca evinin çatısına çıktı.

KAÇAMAYACAĞINI ANLAYINCA 'ATLARIM' DEDİ

Çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibinin sevk edildiği olay yerinde ekipler B.K.'yı yakalamak için çatıya çaktı. B.K. bu sırada yan taraftaki evin çatısına geçerek kaçmaya çalıştı. Polislerin her yeri sardığını gören ve kaçamayacağını anlayan B.K. iddiaya göre teslim olmak istemediğini, aksi takdirde çatıdan atlayacağını söyledi.

POLİS İKNA EDİP İNDİRDİ, KIZI YALVARDI

Çatıya çıkan polis ekipleri, B.K.'yı ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. Babasının çatıda olduğunu fark eden A.K, çatıya çıkarak babasının atlamaması için uzun süre ağlayarak yalvardı. B.K. polis ekiplerinin ve kızı A.K.'nın çabaları sonucu ikna edilerek çatıdan indirildi. Polis ekipleri B.K.'yı gözaltına alıp ailesiyle görüşmesi için birkaç dakika müsaade etti. B.K. daha sonra ekip aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.