Hava Durumu

Caner Erkin'in aylık kazancı şaşırttı!

Caner Erkin'in, nafaka davası için mahkemeye sunduğu aylık gelir beyanı dikkati çekti.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Caner Erkin'in aylık kazancı şaşırttı!

Futbolcu Caner Erkin ile geçtiğimiz yıl boşandığı sunucu asena erkin arasındaki nafaka davası sürüyor. star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının haberine göre; 21 Eylül Perşembe günü İstanbul 12. Aile Mahkemesi'nde görülecek duruşma öncesi yıldız futbolcu, mahkemeye sunulmak üzere gelir beyanında bulundu.

Caner Erkin, mali ve sosyal durum tespit tutanağında, aylık net kazancının borç ödemeleri düşüldükten sonra 35 bin TL olduğunu açıkladı.

Emirgan'da 12 bin TL kira ödediği bir evde yaşadığını ifade eden Beşiktaşlı futbolcu, aynı evde eşine, çocuğuna ve anne babasına bakmakla yükümlü olduğunu belirtti. Oğlunun velayeti annesi Asena Atalay'da olan ve anne babasıyla değil, geçtiğimiz ocak ayından beri evli olduğu Şükran Ovalı'yla yaşayan Caner Erkin'in bu beyanı şaşkınlık yarattı.

Şişli, Ayvalık ve Balıkesir'de gayrimenkulleri olan Erkin, bunların ve milyon dolar değerindeki 2015 model Porcshe, 2014 model ve 2015 model Mercedes marka 3 adet lüks otomobilinin üzerinde ihtiyati tedbir kararı olduğunu hatırlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.