Hava Durumu

Çakıryenice kadınlarından 'proje' birliği

Yaptıkları çalışmalarla isimlerinden söz ettiren Bursa Nilüfer Atlas Köy Kadınları Dayanışma Derneği ile Çakıryenice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Kadın Kolları Atlas Köyü'nde buluştu

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Çakıryenice kadınlarından 'proje' birliği

Bilal KAYAALTI

Ünü Bursa dışına ulaşan Atlas Köyü Kadınları Derneği ile daha yeni kurulmasına karşın yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken Çakıryenice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar Atlas Köyünde bir araya geldiler. Gelecekte yapacakları çalışmalar hakkında görüşmelerde bulunan kadınlar, ortaya çıkan bir çok konu ve projelerde birlikte çalışma kararı aldılar.

FARKLI PROJELER ORTAYA ÇIKACAK

Atlas Köyü Kadınları Derneği Başkanı Fatma Sevinç; Çakır Der Kadın Kollarının bu ziyareti için kendilerine güç kattığını söyledi. Buluşmada her iki derneğin üyelerine hitap eden Uzman Psikolog Gönül Hazneci, "Atlas Köyü Kadınları Derneği ile Çakır-Der'in kadın üyeleri arasında ortak çalışma anlamında ilk adım atıldığı için mutluyuz, her iki dernek üyelerinin kendilerine ve ülke ekonomilerine yapacakları katkı yadsınamaz. Yeni ve çok farklı projeler ortaya çıkan kahvaltı son derece verimli geçti. Her iki dernek üyelerini kutluyorum" şeklinde konuştu. Çakır-Der Kadın Kolları Başkanı Kadriye Koçdemir ise, "İleriye yönelik çalışmalarımızda Atlas Köy Kadınları Derneği ile ortaklaşa çalışmalar yapmak üzere sözleştik. Farklı ve dikkat çeken işlere imza atacağız. Bursa'ya değer katacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.