Hava Durumu

Büyükorhanspor'un gözü zirvede...

İkinci Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Büyükorhanspor, yaşadıkları büyük zorluklara ve olumsuzluklara rağmen ligi sallamaya devam ediyor.Ligde 4. sırada yer alan takım sezonu şampiyon tamamlayabilmek için tüm kozlarını sahaya sürerek var gücüyle çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Büyükorhanspor'un gözü zirvede...

Ali KAMUR

Türkiye'de stadı olmayan tek amatör takım olan Büyükorhanspor iç saha maçlarını Orhaneli ilçe stadyumunda oynamak zorunda kalıyor. Antrenman konusunda da sorunlar yaşayan kırmızı beyazlı ekip, kısıtlı imkânlarla maçlara hazırlanıp sezon sonunda şampiyonluk kurdelesini göğüslemek istiyor.

"STAT GEREKLİ"

 İlçenin gençlerine destek verilmesini isteyen Büyükorhanspor Kulübü Başkanı Aydın Kurmuş, "Türkiye'de stadı olmayan tek amatör kulüp olmamıza rağmen mücadelemizden vazgeçmiyoruz. Büyükorhan gibi küçük bir ilçede kendi imkânlarımızla takımımıza sahip çıkarak ligi şampiyon tamamlamayı hedefliyoruz. En büyük eksiğimiz antrenman yapabileceğimiz ve iç saha maçlarımızı oynayabileceğimiz bir stadımızın olmaması. Belediye stat yapımı için Spor bakanlığına yer göstermiş. Fakat dosya uzun zamandır il müdürlüğünde ve onay bekliyor. Belediye başkanından söz aldık. En kısa zamanda Büyükorhan'a stadyumu yapacağına dair. Biz güçlü bir kulübüz ve kendimize güveniyoruz. Halkımızda bize güveniyor. Bu güveni boşa çıkarmamak adına çok çaba gösteriyoruz. Takımımızı layık gördüğümüz en üst noktaya taşımak için var gücümüzle, dişimizi tırnağımıza takarak çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.