Hava Durumu

Büyük sıkıntılara sebep olacak

ABD Başkanı Trump'ın Kudüs açıklaması hakkında konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Bu mesele dünyada çok büyük sıkıntılara sebep olacak bir meseledir.Onun için Kudüs konusunda kimse haddi aşmasın. Haddin aşılması çok daha büyük sıkıntıları beraberinde getirir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Büyük sıkıntılara sebep olacak

 Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kocaeli Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası temel atma törenine katıldı. Törende Fikri Işık'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Cmhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ADIM ADIM İLERLİYORUZ

Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu," Üniversiteler bulundukları şehirlerin yıldızı değil adeta bir güneşi, enerji kaynağı, geleceği, umudu. Kentin önünü açan bilim yuvaları... Kocaeli Üniversitemizle çok güzel bir iş birliği halindeyiz. Onlara hizmeti biz bir görev olarak görüyoruz" dedi. "Geleceğimizi emanet edeceğimizi gençlerimizi yetiştiren kurumların başında üniversitelerimiz geliyor" diyen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "Üniversitelerimizin daha iyi bir konuma gelebilmesi ve arzu ettiğimiz şekilde gençleri yetiştirmeleri de büyük önem taşımakta. Kocaeli Üniversitesi de Türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasında yer alma konusunda adım adım ilerliyor. Bugün temelini atıp açılışını gerçekleştireceğimiz tesiste üniversitemizin ilerlemesine önemli katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.