Hava Durumu

BUSKİ 'Marmara' için çalışıyor

Marmara Belediyeler Birliği'nin bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği Marmara Denizi Sempozyumu'nda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bursa'nın arıtma tesisleri konusunda yüzde 95'ler seviyesinde olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
BUSKİ 'Marmara' için çalışıyor

Beyoğlu'nda bir otelde gerçekleştirilen sempozyuma İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, NALAS Genel Sekreteri Kelmend Zajazi, birlik üyesi belediye başkanları ve çok sayıda akademisyen katıldı.

YÜZDE 95'LERDEYİZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Marmara Denizi kıyısında 115 kilometre sahili olan Bursa'da Marmara Denizi'nin kirlilikten arınması için yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Aktaş, "Bursa olarak sağ olsun önceki belediye başkanımız marifetiyle 115 kilometrelik deniz kıyısı ve 160 kilometrelik göl kıyısıyla ilgili önemli çalışmalar yapıldı. Sahillerimizde halk plajları oluşturulmuş ve önemli çalışmalara imza atılmış. Yine BUSKİ marifetiyle Marmara Denizi'nin atık sularla kirletilmemesi için kent merkezinde ciddi arıtma tesisleri yapılmış. Arıtma Tesislerinde yüzde 95'ler mesafesindeyiz ama daha yapılacak çok iş var. Bu bağlamda Marmara Denizi'nin kirlilikten arınması noktasında bu sempozyumu da çok önemsiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.